Αυτά είναι τα 5+1 λάθη που κάνουν οι άνδρες στο κρεβάτι

Αυτά είναι τα 5+1 λάθη που κάνουν οι άνδρες στο κρεβάτι

Αρκετοί είναι οι άντρες που νομίζουν ότι είναι οι καλύτεροι εραστές εκεί έξω και συχνά το παίζουν και «ειδικοί» στο κρεβάτι, ωστόσο πολλές γυναίκες έχουν δηλώσει ότι μένουν συχνά ανικανοποίητες και για να είμαστε ειλικρινείς, οι άντρες σπανίως το παίρνουν είδηση.

Ο λόγος είναι ότι μερικοί άνδρες κάνουν κάποια βασικά λάθη που – αν επαναληφθούν πολλές φορές – μπορεί να καταλήξουν με την παλάμη τους.

​Έτσι, αν θέλεις να ευχαριστήσεις την σύντροφο σου πραγματικά, διάβασε παρακάτω 6 πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να σταματήσεις να κάνεις στο κρεβάτι πριν να είναι αργά.

  • Περιποίηση τριχών

Η περιποίηση των τριχών της ηβικής περιοχής έχει πολλά πλεονεκτήματα καθώς, αν τριμάρεις τον “θάμνο” που βρίσκεται γύρω από τον κορμό, το “δέντρο” θα φαίνεται ψηλότερο, ενώ δεν θα ανησυχείς μήπως κολλήσει καμιά τρίχα στα δόντια της συντρόφου σου, αν αρχίσει να κατεβαίνει προς τα “κάτω”. Σίγουρα δεν χρειάζεται να τις ξυρίσεις όλες και να θυμίζει η περιοχή θλιμμένη γαλοπούλα – εκτός και αν σ’αρέσει – αλλά να είσαι επιμελής. Άλλωστε αυτό είναι ένα σημάδι καθαριότητας και να είσαι σίγουρος ότι θα το εκτιμήσει.

  • Προσοχή στα φιλιά

Οι ταινίες έχουν κάνει για τα φιλιά, ότι έχει κάνει το πορνό για το σεξ, δηλαδή δίνουν λανθασμένα μηνύματα και σίγουρα αποτελούν παραδείγματα προς αποφυγή. Μπορείς να την φιλήσεις με πάθος, αλλά μην την σαλιώνεις λες και είσαι σκύλος και μην την δαγκώνεις λες και είσαι ο Χάνιμπαλ Λέκτερ, χωρίς να την προειδοποιήσεις πρώτα. Τέλος, με ρέγουλα η γλώσσα, να την φιλήσεις είπαμε όχι να την πνίξεις!

  • Προκαταρκτικά

Όσο περισσότερο χρόνο ξοδέψεις για να χαλαρώσεις μια γυναίκα, τόσο μεγαλύτερη ανταμοιβή θα λάβεις. Οι γυναίκες, σε αντίθεση με τους άντρες, χρειάζονται περίπου 40 λεπτά μέχρι να “ζεσταθούν” στην κρεβατοκάμαρα, οπότε καλό θα είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο σε αυτήν κάνοντας της ένα μασάζ ή χαιδεύοντας την σε διάφορα σημεία που την ερεθίζουν.

  • Δεν είσαι «τρυπάνι»

Το να κάνεις σεξ λες και είσαι “τρυπάνι” θα έχει ως αποτέλεσμα να τελειώσεις γρηγορότερα, ενώ η ίδια δεν θα το ευχαριστηθεί. Προσπάθησε να κάνεις πιο αργές κινήσεις και να αλλάζεις ρυθμό ανά διαστήματα. Το σεξ θα διαρκέσει περισσότερο και σίγουρα θα μείνετε και οι δύο ικανοποιημένοι.

  • Το να «τελειώνεις» πρώτος

Είσαι κύριος και το να έρχεσαι σε οργασμό πριν από την σύντροφο σου, είναι σαν να ανοίγεις μια πόρτα και να περνάς ο ίδιος χωρίς να περιμένεις να περάσει αυτή πρώτα. Κανείς δεν θέλει έναν εγωιστή εραστή και αν θέλεις να κρατήσεις μια γυναίκα, πρέπει να ακολουθήσεις αυτό που σου έλεγε η μαμά σου όταν ήσουν μικρός: “Να έχεις τρόπους”.

  • Ποpνοστάρ
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ταινίες πορνό, όπως αναφέραμε και παραπάνω, έχουν δημιουργήσει μερικές λανθασμένες εντυπώσεις γύρω από το σεξ. Έτσι, θα πρέπει να σιγουρευτείς ότι είναι πρόθυμη να την “λερώσεις” στο πρόσωπο ή να της ρίξεις μερικές “ξυλιές”. Να θυμάσαι ότι είμαστε άνθρωποι, όχι ηθοποιοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.