Δείτε τους 2+1 λόγους που οι άνδρες αγαπούν τον… στοματικό έpωτα

Δείτε τους 2+1 λόγους που οι άνδρες αγαπούν τον… στοματικό έpωτα

Πολύ εύλογα θα σκεφτείτε πως οι άντρες απολαμβάνουν να δέχονται το στοματικό έpωτα λόγω κάποιας επιβολής που συνδέεται με την φύση τους. Και όμως, αυτό είναι λάθος.

Ούτε επειδή στιγμιαία μπορεί να αισθάνονται ισχυροί. Και όχι όπως πολλοί υποστηρίζουν πως είναι ο τρόπος τους να νιώσουν καλά για όλα αυτά που μας προσφέρουν καθημερινά, την διεκπεραίωση που κάνουν στις «αντρικές δουλειές».

Οι άντρες έχουν τρεις παραπάνω λόγους να αγαπούν το στοματικό σeξ και αυτοί οι λόγοι δημιουργούν έκπληξη, γιατί έχουν να κάνουν με πιο βαθιά συναισθήματα.

Ω ναι, οι άντρες έχουν συναισθήματα και είναι περήφανοι γι’ αυτά!

  • Οι άντρες νιώθουν αποδεκτοί με το στοματικό έpωτα

Οι άντρες νιώθουν την αποδοχή από τη σύντροφο τους με το στοματικό σeξ. Για πολλούς ανθρώπους αυτή η πράξη υποδεικνύει μια συναισθηματική σύνδεση, η οποία είναι μοναδική μεταξύ του ζευγαριού. Οι γυναίκες που το κάνουν με προθυμία κάνουν τους συντρόφους τους να νιώθουν πιο οικεία και αυτό δημιουργεί αυτομάτως μια στενότερη σχέση μεταξύ τους. Οι άντρες μπορεί να δείχνουν πανίσχυροι, αλλά υπάρχει ένα κομμάτι του εαυτού τους που νιώθει ανασφάλεια και έντονες πράξεις συντροφικότητας που φιλτράρονται μέσα από την σeξουαλική πράξη κάνουν αυτό το κομμάτι να γεμίζει και νιώθουν ολοκληρωμένοι.

  • Οι άντρες αγαπούν το στοματικό σeξ λόγω της αγάπης που έχουν για τη σύντροφο τους

Ίσως να έχουμε την τάση να ξεχνάμε πως το σeξ δεν είναι μια απλά κυνική πράξη, λόγω του βομβαρδισμού που τρώμε καθημερινά ποικιλοτρόπως (ΜΜΕ, διαφήμιση, διαδίκτυο κτλ.). Ωστόσο το σeξ έχει να κάνει με τα συναισθήματα. Το σeξ δημιουργεί ευχαρίστηση και μας ενεργοποιεί. Και το σeξ επιπλέον δημιουργεί αγάπη. Υπάρχουν άντρες που ντρέπονται να παραδεχτούν ανοιχτά στους φίλους τους πως νιώθουν μεγάλη αγάπη για τη γυναίκα με την οποία κάνουν σeξ, αλλά αυτό είναι η αλήθεια. Η παθιασμένη αγάπη πολλαπλασιάζει την ευχαρίστηση που δίνει το σeξ, με όποιον τρόπο αυτό κι αν προσφέρεται. Πολλοί άντρες έχουν δηλώσει πως έχουν νιώσει ολοκλήρωση της αγάπης τους για την γυναίκα τους, αφού αυτή τους προσφέρει στοματικό έpωτα.

  • Τους κάνει να νιώθουν αξιοσέβαστοι
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρομοίως με την αίσθηση της αγάπης και της αποδοχής, υπάρχουν άντρες που για να εξηγήσουν την ευχαρίστηση του στοματικού έpωτα χρησιμοποιούν τη λέξη «σεβασμός». Όλοι οι άνθρωποι επιθυμούν να είναι εκτιμώμενοι, το οποίο μπορεί να μεταφραστεί απλά και ως μια ανάγκη για βαθύ θαυμασμό. Το στοματικό σeξ όταν προσφέρεται και δίδεται, επειδή δεν είναι μια συμβατική εpωτική διαδικασία, δημιουργεί το αίσθημα του θαυμασμού και του σεβασμού, επομένως και μια αίσθηση φροντίδας και αγάπης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.