Προσοχή: Δεν πρέπει ποτέ να λες για τις πρώην σχέσεις σου – Ιδού ο λόγος

Προσοχή: Δεν πρέπει ποτέ να λες για τις πρώην σχέσεις σου – Ιδού ο λόγος

Ένα από τα λάθη που κάνουμε όλοι πριν μπούμε σε μια σχέση είναι… να αναφέρουμε σχέσεις του παρελθόντος, αυτή η συζήτηση όμως το μόνο που μπορεί να κάνει, συνήθως, είναι κακό. Διαβάστε τους λόγους.

Πότε είναι πρόβλημα;

Αν θέλετε τη γνώμη μας, είναι προτιμότερο να αποφεύγετε πλήρως το συγκεκριμένο θέμα. Η μόνη πληροφορία που έχει σημασία, είναι το γεγονός ότι δεν βρίσκεστε αυτή τη στιγμή σε σχέση – ενδεχομένως και το πότε ολοκληρώθηκε η προηγούμενη.

Όποιο και αν είναι το περιεχόμενο αυτών που θα πείτε, αν επιμείνετε για πολλή ώρα στο ζήτημα, το πιθανότερο είναι να τον κάνετε να σκεφτεί ότι δεν έχετε ξεπεράσει τον πρώην σας. Εδώ που τα λέμε, ίσως να είναι και αλήθεια.

Σε περίπτωση που ο άνθρωπος με τον οποίο βγήκατε σας βλέπει «σοβαρά», το πιθανότερο είναι αυτή η αίσθηση να τον αποτρέψει από το να επιδιώξει περισσότερες συναντήσεις μαζί σας.

Ακόμη, όμως, και αν πρόκειται για κάποιον που δεν έχει καταλήξει ακόμη για το κατά πόσον θα ήθελε κάτι περισσότερο, δεν αποκλείεται αυτό το γεγονός να γίνει η αιτία για να αποφασίσει ότι οι επαφές σας θα παραμείνουν καθαρά σαρκικές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά, ίσως και εσείς αυτό να ψάχνετε. Ακόμη και έτσι, όμως, σίγουρα η βραδιά σας θα είναι πιο ευχάριστη αν εστιάσετε στο «τώρα», αντί να αφήσετε τη σκέψη σας να καλπάσει προς τον όποιο πρώην.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.