ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θες να κάνεις περισσότερο σeξ φέτος; – Σου έχουμε τους τρόπους!

Θες να κάνεις περισσότερο σeξ φέτος; – Σου έχουμε τους τρόπους!

Θες να βάλεις φωτιά στο κρεβάτι σου; Σου έχουμε 12 τρόπους για να το κάνεις, αν τους ακούσεις τότε… το 2020 μπορεί να είναι πιο ενδιαφέρον για εσένα.

Λίγο ο Άγιος Βαλεντίνος που έρχεται, λίγο το κρύο που θέλει αγκαλιές για να ζεσταθείς, λίγο όλα αυτά τα οφέλη που ξέρουμε ότι έχει το σeξ και πως να μην περνάει από το μυαλό σου ότι χρειάζεται να το βάλεις στη ρουτίνα σου περισσότερο από ποτέ.

Δεν είναι απαραίτητο να είσαι σε μία μακροχρόνια σχέση κι ένα βήμα πριν το γάμο για να το απολαμβάνεις, δε χρειάζεται να μετρήσεις έναν συγκεκριμένο αριθμό ραντεβού άμα σου βγαίνει να ενδώσεις σε έναν άνθρωπο και ΦΥΣΙΚΑ δεν πρέπει να αφήσεις κανένα χώρο στη μιζέρια αν δεν είσαι σε μια από τις δύο παραπάνω φάσεις.

Κράτα σημειώσεις για το τι πρέπει να κάνεις για να φτάσεις πιο κοντά σε αυτό που θες αυτό το μήνα ή και τον επόμενο ή και κάθε μήνα.

1. Βγες περισσότερα ραντεβού

Μην κοιτάς καχύποπτα τα Dating Apps -κάθε σεζόν ολοένα και κάτι καινούργια εμφανίζεται- και μπες στο παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να μιλάς με κάποιον για μήνες πριν κανονίσετε να βρεθείτε και δεν χρειάζεται να υπάρχει κάποια διαγαλαξιακή επιβεβαίωση για το ότι πρέπει να συμβεί. Μερικές φορές οι πιο απρόσμενοι άνθρωποι είναι αυτοί που γίνονται οι καταλληλότεροι σύντροφοι. Να είσαι ανοιχτή στο να γνωρίσεις νέους ανθρώπους.

2. Αγνόησε τα κοινωνικά στερεότυπα

Μην έχεις στο μυαλό σου αυτό που είπε η μαμά σου ή η θεία σου ότι για να κρατήσει μια σχέση πρέπει να αφήσεις τον άλλο να περιμένει. Τις αγαπάς αλλά έζησαν σε μια εποχή που δεν έχει πολλά κοινά με το 2020 που ζεις εσύ σήμερα. Πέταξε αυτές τις στερεοτυπικές αντιλήψεις ότι πρέπει να κάνεις σεξ μετά το τρίτο ραντεβού και ότι αν συμβεί στο πρώτο θα είναι καταστροφικό. Αν νιώθεις έτοιμη τότε αγνόησε όλες αυτές τις σκέψεις που γυρνάνε στο κεφάλι σου, κάνε αυτό που θέλει το σώμα σου.

3. Αγόρασε seξ toys

Είτε αξιοποιήσεις τα seξ toys με τον παρτενέρ σου είτε μόνη σου, σίγουρα θα ανεβάσουν την σεξουαλική σου επιθυμία. Κάποιες φορές η χρήση ενός seξ toy, για παράδειγμα ενός δονητή, θα σου ξυπνήσει συναισθήματα και θα σε κάνει να νιώθεις περισσότερο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό για να γνωρίσεις κάποιον νέο άνθρωπο (ή απλά θα συνεχίσεις να απολαμβάνεις και μόνη σου λίγες έντονες στιγμές). Αν είσαι σε σχέση, ένα seξ toy μπορεί να ανάψει ξανά τη σπίθα. Είναι πιθανό να έχεις μια σεξουαλική ρουτίνα με τον σύντροφό σου αλλά προσθέτοντας κάτι νέο σε αυτήν μπορεί να σας οδηγήσει στο να κάνετε σeξ, από το μια φορά την εβδομάδα, κάθε βράδυ.

4. Εξερεύνησε

Το να δοκιμάσεις νέα πράγματα στην κρεβατοκάμαρα θα σε κάνει να θέλεις να δοκιμάσεις ακόμα περισσότερα καινούργια πράγματα και αυτό θα σε οδηγεί ολοένα και πιο συχνά στο κρεβάτι μαζί με τον σύντροφό σου. Δοκίμασε κάτι που δεν θα έκανες υπό κανονικές συνθήκες: από το να κάνεις σeξ σε διαφορετικό μέρος, να χρησιμοποιήσεις seξ toys (το αναλύσαμε στο 3), μια δώσεις ζωή σε μια φαντασίωση, να δώσεις ευκαιρία σε ένα φετίχ ή απλά μια νέα στάση.

5. Προγραμμάτισέ το

Μπορεί να ακούγεται κάπως αλλά είναι ένας καλός τρόπος για να δώσεις λίγη ζωντάνια στη σεξουαλική σου ζωή. Το να βλέπεις τη λέξη “σeξ” στο ημερολόγιό σου ή όποια άλλη ένδειξη βάλεις για να την αναγνωρίσεις (θα μπορούσε να είναι μια καρδιά ή το όνομα του συντρόφου σου) στο ξεκίνημα της ημέρας θα σε κάνει να ανυπομονείς και να έχεις κάτι να περιμένεις μετά τη δουλειά.

6. Απομάκρυνε το κινητό σου

Αν μένεις κάτω από την ίδια στέγη με τον σύντροφό σου ή έστω κοιμάστε μαζί κάποια βράδια, απομακρύνετε τα κινητά σας πριν ξαπλώσετε. Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε πώς αυτό μπορεί να δουλέψει…

7. Αγόρασε δικά σου προφυλακτικά

Θα πρέπει να είσαι κι εσύ σωστά εφοδιασμένη και να μην δημιουργείς αυτή την πίεση στον σύντροφο σου ότι πρέπει να έχει φροντίσει εκείνος να έχει προφυλακτικά όταν έρχεται η ώρα για σeξ. Κράτα και στο δικό σου συρτάρι στο κομοδίνο ή να θυμάσαι να έχεις μαζί σου όταν βγεις εκείνο το ραντεβού (ή τα ραντεβού) που ελπίζεις ότι θα καταλήξει σε καυτή νύχτα.

8. Κάντο να μοιάζει παιχνίδι

Φτιάξε μια διαφορετική ρουτίνα βάζοντας πρόκληση να κάνεις σeξ, εφόσον μπορείς, κάθε μέρα. Είτε κάνεις την αρχή με τρεις μέρες στη σειρά είτε σερί μια ολόκληρη βδομάδα, προσπάθησε να το κρατήσεις όσο πιο πολύ μπορείς. Θα αναγκαστείς να γίνεις δημιουργική και να δοκιμάσεις νέους τρόπους. Αυτός όμως δεν είναι και ο στόχος;

9. Πέσε νωρίς στο κρεβάτι

Συνδυαστικά με το κινητό (που είπαμε στο 6) προσπάθησε να πέφτεις ξαπλώνεις όσο πιο νωρίς μπορείς καθώς αυτό θα δώσει και σε εσένα και τον σύντροφό σου περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας.
Along with unplugging before bed, try to hit the hay earlier, giving you two more time for yourselves!

10. Παράλειψε το Netflix

Αντί να σε παίρνει ο ύπνος κάθε βράδυ βλέποντας την ίδια σειρά, άλλαξε την οπτική σου απόλαυση. Δες πορνό με τον σύντροφό σου (ή ερωτικές σειρές και ταινίες στο Νetflix, αν επιμένεις) πράγμα που θα σας κάνει να καταλάβετε πολλά ο ένας για τον άλλο, ως προς τις σeξουαλικές επιθυμίες, χωρίς να χρειάζεται η αμήχανη εξήγηση. Μπορεί να σου δώσει ιδέες για νέα πράγματα.

11. Φτιάξε λίστα με στάσεις

Εκτός από το να έχεις λίστα για το σeξ (κάτι που το προτείνουμε ανεπιφύλακτα), μίλα στον σύντροφό σου για τις στάσεις που θες να δοκιμάσεις και πρόσθεσέ τες σταδιακά στη σεξουαλική σας ρουτίνα. Κάνε μια μικρή διαδικτυακή έρευνα για ιδέες, δες ταινίες ποpνό (όπως αναφέραμε και στο 10) και μίλα για αυτά -δεν φαντάζεσαι τι μπορεί να προκύψει όταν δύο μυαλά ενωθούν σε ένα θέμα.

12. Μη φοβάσαι το γρήγορο σeξ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το σeξ δεν σημαίνει δύο άνθρωποι ξαπλωμένοι στο κρεβάτι με κεριά και ροδοπέταλα γύρω τους. Το σeξ μπορεί να είναι πού συναρπαστικό αν είναι αυθόρμητο ή ξαφνικό και δεν διαρκεί μια ολόκληρη νύχτα. Δοκίμασε να κάνεις σeξ το πρωί αντί για το βράδυ ή αμέσως μετά τη δουλειά. Δεν χρειάζεται να διαρκεί ώρες για να είναι και για τους δύο ευχάριστο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.