Ιδού τι πρέπει να κάνετε για να… βάλετε «φωτιά» στο κρεβάτι σας

Ιδού τι πρέπει να κάνετε για να… βάλετε «φωτιά» στο κρεβάτι σας

Όπως είναι φυσιολογικό, ένα ζευγάρι δε μπορεί να είναι μονίμως σε άψογη σεξoυαλική κατάσταση. Είναι λογικό σε κάποιες περιπτώσεις να χρειάζεται μια παραπάνω ώθηση για κάτι πιο αποτελεσματικό και πιο καλό.

  • Βρες καινούργια πράγματα

Το να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα θα σε κάνει να δεις την όλη εμπειρία με τον σύντροφό σου ακόμη πιο θετικά καθώς θα αναπτύξετε και εμπιστοσύνη ο ένας με τον άλλον.

Δοκίμασε κάτι που δεν θα έκανες υπό κανονικές συνθήκες: από το να κάνεις σeξ σε διαφορετικό μέρος, να χρησιμοποιήσεις sεx toys, να δώσεις ευκαιρία σε ένα φετίχ ή απλά μια νέα στάση.

  • Βάλτε το σε πρόγραμμα

Το να προγραμματίσεις το σeξ δεν ακούγεται και το πιο συνηθισμένο, απλά κάνε ξεκάθαρο και εσύ και αυτός ότι το θέλετε μες στη μέρα, μην το αφήνετε απλά για να δείτε μια ταινία.

Το να βλέπεις τη λέξη «σeξ» στο ημερολόγιό σου ή όποια άλλη ένδειξη βάλεις για να την αναγνωρίσεις (θα μπορούσε να είναι μια καρδιά ή το όνομα του συντρόφου σου) στο ξεκίνημα της ημέρας θα σε κάνει να ανυπομονείς και να έχεις κάτι να περιμένεις μετά τη δουλειά.

  • Μην ασχολείσαι με το κινητό

Αν μένεις κάτω από την ίδια στέγη με τον σύντροφό σου ή έστω κοιμάστε μαζί κάποια βράδια, απομακρύνετε τα κινητά σας πριν ξαπλώσετε. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αρχίσετε να αναλύετε περισσότερα θέματα, να επικοινωνείτε καλύτερα, να έρθουν τα πρώτα φιλιά και μετά μάντε, σεξ.

  • Πήγαινε πάρε πρoφυλακτικά
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το να θεωρείς ότι ο άλλος πρέπει να έχει την υποχρέωση να παίρνει πρoφυλακτικά είναι κάτι εντελώς λάθος. Μπορεί να το ξέχασε. Κράτα και στο δικό σου συρτάρι στο κομοδίνο ή να θυμάσαι να έχεις μαζί σου όταν βγεις εκείνο το ραντεβού (ή τα ραντεβού) που ελπίζεις ότι θα καταλήξει σε καuτή νύχτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.