Απιστία: Αυτά είναι τα 6+1 σημάδια που δείχνουν ότι… κάτι δε πάει καλά

Απιστία: Αυτά είναι τα 6+1 σημάδια που δείχνουν ότι… κάτι δε πάει καλά

Η απιστία είναι ένα «φαινόμενο» των εpωτικών σχέσεων, πολύ πιο συχνό από όσο κάποιοι άνθρωποι θα ήθελαν να πιστεύουν.

Μπορεί να αισθάνεστε αμοιβαία αγάπη,στοργή, οικειότητα, κατανόηση. Ομως η απιστία είναι θέμα χρόνου να συμβεί ακόμα και στις καλύτερες οικογένειες, αφού τα ερεθίσματα είναι αμέτρητα.

Κι αν παλαιότερα υπήρχε μια μάχη των φύλων ως προς το ποιο από τα δύο είναι περισσότερο επιρρεπές, το παραστράτημα μάλλον δεν κοιτάει φύλο. Λίγο οι συγκυρίες, λίγο η εpωτική έλξη της στιγμής και το κακό δεν αργεί να γίνει.

  • Το μαθαίνουν πάντοτε όλοι;

Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές παραμένει κοινό μυστικό μεταξύ των δύο ενόχων, με το θύτη να μην το παραδέχεται όσες φορές κι αν ερωτηθεί, όμως υπάρχουν ενδείξεις που θα σας βγάλουν από το λήθαργο για να σας βάλουν σε υποψίες!

  • Κάνει μπάνιο με το «καλησπέρα σας»

Εχετε παρατηρήσει ότι το πρώτο πράγμα που σκέφτεται μόλις μπει στο σπίτι ( υποτίθεται μετά τη δουλειά), είναι να ελέγξει αν υπάρχει ζεστό νερό και να κάνει μπάνιο; Ισως προσπαθεί να εξουδετερώσει τη μυρωδιά από κάποιο ξένο σώμα . Ενα μικρό τεστ είναι να δείτε πόσο δεκτικός είναι να τον αγκαλιάσετε ή να τον φιλήσετε μόλις τον υποδεχθείτε.

  • Επιζητάει το σeξ σπανιότερα από ότι συνήθιζε

Κλασικό ύποπτο σημάδι ειδικά για τους άντρες που από τη φύση τους θέλουν να έχουν περισσότερες σεξoυαλικές επαφές από ότι μια γυναίκα. Στην περίπτωση που δείχνει να το έχει ξεχάσει, ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε ότι βρίσκει την απόλαυση αλλού. Αλλωστε αν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το ζητήσει από εσάς.

  • Αργεί να απαντήσει στα μηνύματα σας

Η εργασία αλλά και οι υποχρεώσεις που συνδέονται με αυτήν καθιστούν πολλές φορές δύσκολη την επικοινωνία με το κινητό, ωστόσο αν αυτό συμβαίνει συστηματικά το τελευταίο διάστημα, τότε ίσως θα ήταν καλύτερα να εξετάσετε τους λόγους για τους οποίους αποφεύγει να σας απαντήσει σε κλήσεις ή μηνύματα και καθυστερεί. Ακόμα πιο έντονες υποψίες μπορεί να κινήσει το γεγονός ότι ξαφνικά υπάρχει κωδικός ασφαλείας στο κινητό του και «απαγορευτικό» στην πρόσβαση σας.

  • Σας κάνει δώρα άνευ λόγου και αιτίας

Αυτό είναι αρκετά περίπλοκο, αφού ένας ερωτεuμένος άνθρωπος υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει μικρές καθημερινές εκπλήξεις, ακόμα και δώρα εκτός εορταστικής περιόδου, από την άλλη όμως, δώρα μπορεί να κάνει κι ένας ένοχος, που θέλει να καλύψει τη λερωμένη του φωλιά. Για να καταλήξετε σε ένα συμπέρασμα, εξετάστε τη γενικότερη συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα.

  • Αργεί να γυρίσει από τη δουλειά

Μια από τις πιο παλιές δικαιολογίες των ανθρώπων που απατούν. Αν ο σύντροφος σας εργάζεται ολοένα και περισσότερες ώρες, αλλά αυτό δεν αποδίδει σε κάποιο χρηματικό ποσό που θα τον ευνοούσε, τότε μάλλον κάτι «τρέχει». Ομως εκείνος γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να τον ελέγξετε, γιατί δεν θα πάρετε ποτέ τηλέφωνο στο χώρο εργασίας του ή στον εργοδότη του.

  • Φροντίζει λεπτομερώς την εμφάνιση του

Κυκλοφορούσε με αθλητικά παπούτσια και σπορ ντύσιμο, ενώ πια ασχολείται με τις τάσεις της μόδας και περιποιείται την εικόνα του; Μήπως όλα αυτά συμβαίνουν γιατί θέλει να κινήσει την προσοχή κάποιας άλλης;

  • Δοκιμάζει νέες στάσεις στο κρεβάτι
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε μια μακροχρόνια σχέση είναι πολύ λογικό να γνωρίζει κανείς τη σεξoυαλική συμπεριφορά του συντρόφου του και τις προτιμήσεις του. Ζητάει καινούριες εμπειρίες; Σας προτείνει μια στάση που δεν ξέρατε ή δεν είχατε δοκιμάσει ποτέ ξανά; Εχει αλλάξει τον τρόπο που φιλάει; Ρωτήστε τον τι του συνέβη και από που τα έχει εμπνευστεί όλα αυτά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.