Αυτά είναι τα 4+1 πράγματα που προσέχουν οι γυναίκες σε έναν άνδρα

Αυτά είναι τα 4+1 πράγματα που προσέχουν οι γυναίκες σε έναν άνδρα

Όπως οι άνδρες, έτσι και οι γυναίκες, με το που αντικρίσουν ένα άτομο που τους διεγείρει σεξoυαλικά, παρατηρούν κάποια συγκεκριμένα πράγματα προτού κάνουν το… επόμενο βήμα.

Κάποια, είναι αναμενόμενα, κάποια άλλα όμως όχι.

Αυτά είναι λοιπόν τα πέντε πράγματα που παρατηρούν οι γυναίκες σε έναν άνδρα:

1. Φαγωμένα νύχια

Θα μου πεις: «Τα νύχια είναι το προφανές». «Τα φαγωμένα όχι» θα σου απαντήσω. Γιατί είναι αλλιώς, φίλε μου, όταν δεν τα έχεις κόψει ή δεν πλένεις συχνά τα χέρια σου. Όταν τα τρως, έχεις θέμα. Κόμπλεξ νομίζω λέγεται.

2. Δάχτυλα ποδιών
Παιδιά, είναι σοβαρό. Τα δάχτυλα των ποδιών πρέπει να είναι όμορφα. Τώρα αν αντιμετωπίζεις κάποιο αισθητικό πρόβλημα εκ γενετής, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δεις έναν αισθητικό χειρούργο. Δεν είναι ντροπή.

3. Τρίχες
Ας μιλήσουμε για τρίχες. Ναι, είναι αρκετά ενδιαφέρον θέμα. Η τρίχα είναι «δείγμα» αντρισμού. Όταν το χειμώνα είσαι «γυαλί», δεν υπάρχει λόγος να κοιμηθούμε παρέα. Δεν θα ζεστάνεις τα ποδαράκια μου στην τελική (που είναι και εκ γενετής όμορφα). Όλα αυτά δεν ισχύουν στην περίπτωση που παίζεις στον Παναθηναϊκό, που σε αυτή την (απίθανη) περίπτωση πάω πάσο και απλά πάρτα όλα με τη χαλάουα.

4. Τατού
Ναι, έχω τατού. Όχι, δεν φαίνονται. Ναι, τα παρατηρώ πάνω σας. Και ναι, σκέφτομαι τι θα πει ο πατέρας μου αν ποτέ χρειαστεί να σας συστήσω. Όχι, δεν την πάω μακριά τη βαλίτσα. Και ναι, θα μου πει: «Πού τον πας αυτόν αλήτη;». Σόρι παιδιά. Οιδιπόδειο σύμπλεγμα λέγεται.

5. Στήθος
Μεγαλομαστία. Παιδιά, δεν είναι αστείο. Η μεγαλομαστία είναι θέμα. Διότι αν είναι να μαλώνουμε για το ποιος από τους δύο φοράει μεγαλύτερο νούμερο, θα τραβήξω τις κοτσίδες μου και είναι μακριές και ξανθές και γενικώς κρίμα είμαι. Και είμαι διπλά κρίμα όταν θα ντραπώ να σας κυκλοφορήσω με το μαγιό. Σόρι κιόλας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν θα πω άλλα, γιατί δεν θέλω να σας φέρω σε δύσκολη θέση. Κάτι από τα παραπάνω, κάποιοι από εσάς, θα το έχετε, δεν μπορεί. Απλώς, για να δικαιολογηθώ και λίγο, θα σας πω πως δεν «μένουμε» σε αυτά. Αν πάρα ταύτα οδηγείτε καλά, μαστορεύετε ό,τι χαλάει, τα παπούτσια σας είναι καθαρά, τα ρούχα που φοράτε στο νούμερό σας, μοσχοβολάτε άρωμα και μας ανοίγετε τις πόρτες, τότε OK, τα παραπάνω μπορεί και να τα προσπεράσουμε. Μπορεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.