ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Οι 10 κορυφαίες φαντασιώσεις των γυναικών στο σeξ!

Οι 10 κορυφαίες φαντασιώσεις των γυναικών στο σeξ!

Αν νομίζατε ότι οι σeξουαλικές φαντασιώσεις είναι μόνο ανδρική υπόθεση κάνετε λάθος. Οι γυναίκες έχουν κάποιες φαντασιώσεις, τι οποίες βέβαια αρκετές φορές ντρέπονται να το παραδεχθούν. Ορίστε οι 10 κορυφαίες.

Υπόθεση κυριαρχίας:

Αυτή η φαντασίωση έχει δύο όψεις. Από τη μία έχουμε τις γυναίκες που λατρεύουν όταν ο άνδρας παίρνει τα ηνία και είναι ο κυρίαρχος του σeξουαλικού παιχνιδιού. Όσο θέλουν ο σύντροφός τους να είναι γλυκός και τρυφερός μαζί τους, τόσο θέλουν όταν βρεθούν μόνοι στην κρεβατοκάμαρα να δείξει την ισχύ του και να γίνει «άγριος». Από την άλλη, έχουμε τις γυναίκες που αγαπούν να έχουν τον έλεγχο με το σύντροφό τους να τις παρακαλά για έλεος στην κρεβατοκάμαρα και εκείνες να το παίζουν αδιάφορες.

Θα βρεις το δάσκαλό σου:

Όχι δεν αναφερόμαστε στον πόθο που όλες τρέφαμε για τον Μάριο Αθανασίου στην ομώνυμη σειρά, αλλά για τη φαντασίωση πολλών γυναικών να ζήσουν ένα ανάλογο σενάριο με εκείνο της Μαρίζας και του Θάνου στην κρεβατοκάμαρα.

Συγνώμη κύριε, ποιος είστε;

Καμιά γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί στην ιδέα να περάσει μια νύχτα πάθους με ένα μυστηριώδη και σeξι άγνωστο.

Κρύο καιρός για… τρίο:

Όλοι το έχουν φαντασιωθεί, λίγοι το έχουν κάνει. Οι γυναίκες πολύ συχνά φαντάζονται να βρίσκονται στο κρεβάτι με μία γυναίκα και έναν άντρα και με τους δύο να υπακούν στις σeξουαλικές επιθυμίες της.

Με κοινό:

Πολλές είναι οι γυναίκες που ερεθίζονται με την ιδέα να τις βλέπει κάποιος να κάνουν σeξ. Η ηδονοβλεπτική αυτή διάθεση μπορεί να αυξήσει τη σεξουαλική επιθυμία στα ύψη!

Σε περίεργα μέρη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλοι κάποια στιγμή έχουμε φανταστεί να κάνουμε σeξ σε κάποιο δημόσιο χώρο, είτε αυτός λέγεται παραλία, είτε στο ασανσέρ ή το πάρκινγκ. Η αίσθηση ότι μπορεί κάποιος να σε πιάσει στα πράσα μπορεί να ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.