ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτά είναι τα 3+1 σημάδια που «φανερώνουν» ότι η σεξouαλική σας ζωή θέλει… βοήθεια

Αυτά είναι τα 3+1 σημάδια που «φανερώνουν» ότι η σεξouαλική σας ζωή θέλει… βοήθεια

Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια ζούμε υπό μια διαρκή πίεση, και πιθανότατα μέσα στην τρέλα της καθημερινότητας να μην έχεις σκεφτεί ότι η εpωτική σου ζωή έχει… πρόβλημα. Κάποιες φορές δεν καταλαβαίνουμε ακόμα κι αν το σeξ σχεδόν εξαφανίζεται από το πρόγραμμά μας.

​Αν όμως ήδη έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά σε αυτόν τον τομέα αλλά δεν είσαι σίγουρη τι ακριβώς, παρακάτω σου έχουμε τα 4 σημάδια που δείχνουν ότι χρειάζεσαι να ζωντανέψεις τη σεξοuαλική σου ζωή.

Δεν μιλάς για σεξ με τον σύντροφό σου

Είναι κάτι που συχνά τα ζευγάρια παραλείπουν. Το να μπορείς να συζητάς ανοιχτά με τον σύντροφό σου για το σεξ και την οικειότητα ανάμεσα σας είναι πολύ σημαντικό. Η κουβέντα γύρω από το σεξ μπορεί να φέρει στην επιφάνεια πράγματα για το τι σου αρέσει στο κρεβάτι, τι αρέσει στον σύντροφό σου και τι θα θέλατε να δοκιμάσετε. Βάζοντας στη ρουτίνα σας τέτοιες συζητήσεις μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με τον σύντροφό σου τόσο στην κρεβατοκάμαρα όσο και στην καθημερινότητά σας.

Όλα τα άλλα προηγούνται από το σeξ

Υπάρχει λόγος που τα ζευγάρια που μετρούν πολλά χρόνια μαζί περνούν συχνά φάσεις που πέφτουν: οι υποχρεώσεις μπορεί να αποσπάσουν ή να απορροφήσουν πολύτιμη ενέργεια. Αν δυσκολεύεσαι να θυμηθείς, επειδή πέρασε καιρός, ποια ήταν η τελευταία φορά που κάνατε σeξ ή που πέρασε απλά σαν σκέψη τότε πρέπει να σκεφτείς γιατί είναι τόσο χαμηλά στη λίστα σου. Το να ξοδέψεις χρόνο μαζί με τον σύντροφό σου για να βάλεις το σeξ στις προτεραιότητές σας δεν θα είναι απλά βοηθητικό αλλά και μια καλή εξάσκηση για το (εpωτικό) μέλλον σας. Επίσης, δείχνοντας στον σύντροφό σου ότι δεν έχετε το σeξ ψηλά στη λίστα σας και θέλεις αυτό να αλλάξει μπορεί να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή του. Όταν είμαστε σε σχέση είναι ωραίο να ακούμε ότι είμαστε μας θέλει ο σύντροφός μας και το να θέλεις να κάνεις το σeξ προτεραιότητα σημαίνει αυτομάτως ότι είναι κι εκείνος στην ίδια μοίρα.

Παραλείπεις τα προκαταρκτικά

Το γρήγορο σeξ δεν είναι κακό, όπως έχουμε ξαναπεί, αλλά αν έχεις αποκτήσει με τον σύντροφό σου τη ρουτίνα να παραλείπεις το “ζέσταμα” τότε χάνεις πράγματα. Είναι διασκεδαστικό να μπαίνεις κατευθείαν στο “ψητό” αλλά με το να το πας αργά και να παίρνεις το χρόνο να αγγίξεις τον άλλο με έναν πιο αισθησιακό τρόπο είναι σημαντικό. Το να ξαπλώνεις με τον σύντροφό σου και να αγγίζετε ο ένας τον άλλο και να κάνετε ο ένας τον άλλο να νιώθει καλά είναι σημαντικό για μια υγιή εpωτική ζωή αλλά και για να αναπτυχθούν θετικά συναισθήματα και αναγνώριση και επιθυμία ανάμεσά σας. Την επόμενη φορά που ο σύντροφό σου θα θέλει να προσπεράσει τα προκαταpκτικά προσπάθησε να χαλαρώσεις τα πράγματα για να δείτε πόσο μπορείτε να αντέξετε πριν προχωρήσετε στο… κυρίως.

Δεν ξεφεύγεις ποτέ από τη ρουτίνα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το να κάνεις τακτικά σeξ με τον σύντροφό σου είναι καλό αλλά παίζει ρόλο και η ποιότητα του σeξ που κάνετε. Δοκιμάζεται νέες στάσεις; Πάτε το σeξ έξω από την κρεβατοκάμαρα και δοκιμάζεται για αλλαγή να το κάνετε στην κουζίνα; Το να αλλάζεις τα πράγματα και το σκηνικό μπορεί να φέρει θαύματα και να ξαναζωντανέψει την εpωτική σας ζωή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.