ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δεν… φτάνεις σε οpγασμό; – Αυτοί είναι οι πιο πιθανοί λόγοι

Δεν… φτάνεις σε οpγασμό; – Αυτοί είναι οι πιο πιθανοί λόγοι

Τα καιρούς, «πέφτουμε» πάνω σε άρθρα σχετικά με το πώς να κάνουμε καλύτερο σeξ, πώς να ευχαριστήσουμε τον σύντροφό μας αλλά να ευχαριστηθείς κι εσύ και πώς μπορούμε να πετύχουμε ακόμα και πολλαπλό οpγασμό. Πιθανότατα όμως έχεις φτάσει ούτε καν στον ένα.

​Πράγμα που είναι πολύ αγχωτικό και δεν σε αφήνει να απολαύσεις το σeξ γιατί έχεις συνεχώς στο μυαλό σου ότι πρέπει να φτάσεις στην κορύφωση. Αν αναρωτιέσαι γιατί μπορεί να σου συμβαίνει αυτό, σου έχουμε παρακάτω τους λόγους.

Προσδοκάς έκρηξη συναισθημάτων

Οι ταινίες και καμιά φορά και αυτά που μας λένε οι φίλες μας κάνουν τον οpγασμό να ακούγεται σαν πυροτέχνημα που σκάει στο σώμα σου. Δεν είναι όλοι οι οpγασμοί έτσι. Ο κάθε οpγασμός είναι μοναδικός. Μην μπαίνεις στη διαδικασία της σύγκρισης. Όσο και να σου αρέσει να μιλάς με τους φίλους σου για το σeξ, να θυμάσαι ότι οι εμπειρίες τους θα είναι πάντα διαφορετικές από τις δικές σου.

Είσαι πολύ σφιγμένη

Χαλάρωσε! Αν κάνεις υπερπροσπάθεια για να έρθεις σε οpγασμό τότε το σώμα σου δεν θα σε αφήσει να φτάσεις εκεί. Δοκίμασε να κάνεις yoga, stretching ή οποιαδήποτε γυμναστική ή και διαλογισμό αν χρειάζεται για να χαλαρώσεις και να διώξεις το στρες από πάνω σου. Ίσως είναι μια καλή ιδέα να μοιραστείς με τον σύντροφό σου ότι δίνεις μάχη. Μπορεί να σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να ακολουθήσει σε αυτό και το σώμα σου.

Δεν υπάρχει σύνδεση με τον σύντροφό σου

Μπορεί να μην σου αρέσει να το ακούς αλλά ίσως να πηγαίνει κάτι λάθος στη σχέση σου και αυτό να φέρνει τη δυσκολία. Αν δεν υπάρχει επαφή, αν και οι δύο είστε αγχωμένοι για κάτι, δεν επικοινωνείτε ή κάτι άλλο υπάρχει μεταξύ σας τότε ίσως το σώμα τσιτώνει και το μυαλό είναι αλλού. Κάνε εξάσκηση στην ενσυνείδηση. Μπορεί να ακούγεται περίεργο και ταυτόχρονα δύσκολο άλλα να είσαι παρούσα κατά τη διάρκεια του σeξ. Το να είσαι πραγματικά εκεί με τον σύντροφό σου και συγκεντρωμένη σε αυτό που συμβαίνει. Θα νιώσεις ευγνωμοσύνη για τον σύντροφό σου και θα κάνετε καλύτερο σeξ.

Δοκίμασε τον αuνανισμό

Αν δεν έχεις επιχειρήσει να φτάσεις εκεί μόνη σου, τότε ΠΡΕΠΕΙ. Είναι τουλάχιστον μια καλή αρχή. Ο αuνανισμός θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι σου αρέσει και αν μπορείς να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου τότε είναι πιο εύκολο να πεις στον σύντροφό σου τι μπορεί να κάνει για να φτάσεις σε οpγασμό. Αν παρά τον αuνανισμό δεν φτάνεις στην κορύφωση τότε βάλε στο παιχνίδι κάποιο sεx toy και δοκίμασε μια διαφορετική στάση.

Το σeξ είναι επίπονο

Αν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης πονάς τότε δεν θα το απολαύσεις αρκετά ώστε να φτάσεις σε οργασμό. Κλείσε ραντεβού με το γιατρό σου ΑΜΕΣΩΣ.

Ακολουθείς φαρμακευτική αγωγή

Κάποια φάρμακα μπορεί να έχουν σαν αποτέλεσμα να μειώνουν τη λίμπιντό σου και αυτόματα την ικανότητά σου να φτάσεις στην κορύφωση. Αν αυτό είναι το πρόβλημα τότε, πάλι, πρέπει να απευθυνθείς στο γιατρό σου.

Φοβάσαι να χάσεις τον έλεγχο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπάρχουν και control freak και εδώ και το να φοβάσαι μην χάσεις τον έλεγχο και να επιτρέπεις στο σώμα σου να χαλαρώσει είναι σίγουρα ένας λόγος που δεν σε αφήνει να έχεις οpγασμό. Αν είσαι με ένα νέο σύντροφο, αν έχεις ανασφάλεια με το σώμα σου ή αντιμετωπίζεις άλλα στρεσογόνα πράγματα στη ζωή σου τότε είναι πολύ πιθανό να μην είσαι έτοιμη να χάσεις τον έλεγχο και στην εpωτική σου ζωή. Επικοινώνησέ το με τον σύντροφο σου ότι αντιμετωπίζεις θέμα. Βγάζοντας το από μέσα σου είναι το πρώτο βήμα για να αφεθείς και ίσως ο σύντροφός σου να μπορέσει να ηρεμήσει το μυαλό σου και αλλάξει την λανθασμένη εικόνα που έχεις για σένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.