Κι όμως: Στους δυο ο τρίτος… χωρεί! – Ζευγάρι παντρεύεται την… ερωμένη του!

Κι όμως: Στους δυο ο τρίτος… χωρεί! – Ζευγάρι παντρεύεται την… ερωμένη του!

Μέχρι πριν από έναν χρόνο, η ιστορία της 31χρονης Ρεμπέκα Γκρόσμαν και του 37χρονου Ντέιβ Γκίλμπερτ δεν διέφερε σε τίποτα από εκείνες των υπολοίπων θνητών. Γνωρίστηκαν στη δουλειά πριν από δώδεκα χρόνια, γνώρισαν φίλους και συγγενείς, παραγνωρίστηκαν με εκδρομές και συγκατοίκηση, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί, πόσο μάλλον οι ίδιοι, ότι μια τυχαία γνωριμία στο Instagram θα τους έκανε γνωστούς (βούκινο, πιο σωστά) σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Όλα ξεκίνησαν από το πουθενά ή πιο συγκεκριμένα από το Instagram όταν η 29χρονη Κάρλα Μορένο τους έστειλε ένα μήνυμα ρωτώντας τους αν ενδιαφέρονταν να κάνουν σχέση μαζί της.

Τα παιδιά είπαν ένα διστακτικό «ίσως», το «ίσως» έγινε «ναι», το «ναι» τρεις ημέρες συμβίωσης και η τριήμερη συμβίωση μόνιμη συγκατοίκηση, καθώς μόλις οκτώ εβδομάδες αργότερα η Κάρλα μετακόμισε στο σπίτι του Ντέιβ και της Ρεμπέκα στην Αριζόνα. Σήμερα, οι τρεις τους σκοπεύουν να επισημοποιήσουν το δεσμό τους με παπά, κουμπάρο και παιδιά…

«Σε εμάς είναι όλα… επί τρία»

Ένα μήνυμα στα social media, μπορεί να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πολλά. Έτσι και η Ρεμπέκα συνειδητοποίησε ότι είναι bisexual και πως πάνω από όλα ο έρωτας είναι θέμα χημείας ακόμη κι αν το αποτέλεσμα δεν είναι το τυπικά αναμενόμενο: «Μετά το πρώτο μας ραντεβού, οι τρεις μας γίναμε αχώριστοι… Είχαμε μια απίστευτη χημεία… Είναι δύσκολο να είσαι τα πάντα για κάποιον και δεν είναι απαραίτητο να αποτελεί τον κόσμο σου όλο ένας μόνος άνθρωπος. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δε μπορώ να δώσω στον Ντέιβ, αλλά η Κάρλα μπορεί να του τα δώσει και αντιστρόφως. Σε ένα «τρίο», υπάρχουν περισσότερες αγκαλιές, περισσότερη αγάπη, περισσότερη υποστήριξη… Είναι τρεις φορές η διασκέδαση, τρεις φορές οι αναμνήσεις και τρεις φορές η αγάπη… Σ’ εμάς, όλα είναι επί τρία…»

Η Ρεμπέκα και ο Ντέιβ, οι οποίοι εργάζονται ως μάνατζερ καταστημάτων, άρχισαν να εξερευνούν τον μαγικό κόσμο της πολυγαμίας πριν από πέντε χρόνια. Του το πρότεινε εκείνη καθώς είχε μία τέτοια εμπειρία στο παρελθόν και είχε ανακαλύψει ότι της ταίριαζε να είναι bisexual. Όπως λέει ο Ντέιβ: «Ποτέ μου δεν είχα επιδιώξει μια πολυγαμική σχέση ή ένα τρίο και πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου μονογαμικό. Η Ρεμπέκα με μύησε σε αυτή τη λογική και μόλις αντιμετώπισα την ιδέα με ανοικτό μυαλό, συνειδητοποίησα ότι περισσότερο προσέθετε πράγματα στη ζωή μου παρά αφαιρούσε. Αρχικά ανησυχούσα μήπως αυτή η κατάσταση απομακρύνει τη Ρεμπέκα από κοντά μου, αλλά τελικά δεν έγινε έτσι. Αντιθέτως, ήταν ευεργετικό για τη σχέση μας».

Στο πέρασμα των χρόνων, η Ρεμπέκα και ο Ντέιβ βγήκαν ραντεβού με κάποια πρόσωπα αλλά για πολλούς και διαφορετικούς λόγους οι σχέσεις αυτές δεν «δούλεψαν». Η «δουλειά» έγινε… «μόνιμη» όταν στον δρόμο και στο κρεβάτι τους έπεσε η Κάρλα η οποία δηλώνει επίσης bisexual: «Ήταν αδύνατον να ζω μονογαμικά. Έκανα σχέσεις με κάποια ζευγάρια αλλά δεν έβρισκα τη σωστή δυναμική. Η τελευταία απογειώθηκε όταν γνώρισα την Ρεμπέκα και τον Ντέιβ. Όταν τους πρωτοείδα, το 2018, σε κάποια πλατφόρμα γνωριμιών μου άρεσαν πολύ αλλά ντρεπόμουν να τους στείλω μήνυμα. Αποφάσισα να το πράξω ένα χρόνο αργότερα και ήταν το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου διότι όπως ακριβώς εγώ έτσι κι εκείνοι αναζητούσαν πάνω απ’ όλα ισότητα στη σχέση», λέει η ίδια.

«Μερικές φορές είμαι εγώ και ο Ντέιβ, μερικές φορές είναι ο Κάρλα και ο Ντέιβ, και μερικές φορές είμαι εγώ και η Κάρλα…»

Αφότου συνομίλησαν διαδικτυακά για μια εβδομάδα, οι τρεις τους συναντήθηκαν στο ανοιξιάτικο fashion show του Scottsdale (πόλη της Αριζόνα) τον Μάρτιο του 2019. Η Ρεμπέκα θυμάται: «Είχαμε χωρίσει πρόσφατα από κάποιον, γι’ αυτό αντιμετωπίζαμε με επιφυλακτικότητα το ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης αλλά με την Κάρλα η χημεία ήταν έντονη από την αρχή. Θέλαμε τα ίδια πράγματα από τη ζωή μας όπως γάμο και παιδιά και ήμασταν αποφασισμένοι να πετύχει η σχέση μας σαν τρίο. Αυτό ουσιαστικά παγιώθηκε από τις πρώτες μας κουβέντες. Περάσαμε λίγη ώρα στο fashion show, μετά πήγαμε για φαγητό και στη συνέχεια η Κάρλα ήρθε στο σπίτι μας όπου έμεινε για τρεις ημέρες. Ο Ντέιβ ήταν αυτός που τη φίλησε πρώτος, μετά μιλήσαμε, μαγειρέψαμε και αγκαλιαστήκαμε.. Ο Ντέιβ της έβγαλε το παρατσούκλι «Special K». Ανάλογες συγκινητικές μνήμες κρατά μέσα της και η «Special Κ» η οποία σημειώνει ότι η ζήλια στη σχέση δεν αποτελεί τίποτε παραπάνω από έναν επιβαρυντικό παράγοντα: «Ο Ντέιβ, μου είπε ότι ήμουν το πιο όμορφο κορίτσι που έχει συναντήσει. Ένιωσα αμέσως οικειότητα μαζί τους. Ήταν σαν οι ψυχές μας να γνώριζαν η μία την άλλη…»

Στην αρχή η Κάρλα ήταν επιφυλακτική λόγω κακής προηγούμενης εμπειρίας και ανησυχούσε για το αν θα μπορούσε να περνά και μόνη της χρόνο με τον Ντέιβ, αλλά η Ρεμπέκα την ενθάρρυνε ενεργά. Αν και δέχονται ότι η ζήλια μπορεί να είναι ένας επιβαρυντικός παράγοντας σε κάποιες πολυγαμικές σχέσεις, το τρίο επιμένει ότι, στην δική του περίπτωση η αγάπη εξουδετερώνει κάθε ανασφάλεια. Η Ρεμπέκα εξήγησε ότι αυτό λέγεται «αντιστάθμιση» – μια αγάπη χωρίς φθόνο – την οποία είναι δύσκολο να κατανοήσουν τα μονογαμικά ζευγάρια: «Ο καλύτερος τρόπος για να εξηγήσω αυτό το συναίσθημα είναι ότι τους κοιτάζω και σκέφτομαι – πώς είναι δυνατόν να αγαπάς τόσο πολύ δύο ψυχές; Λατρεύω τους συντρόφους μου τόσο απόλυτα που ακόμη και η αγάπη τους για τους άλλους μου φέρνει ευτυχία. Μερικές φορές είμαι εγώ και ο Ντέιβ, μερικές φορές είναι ο Κάρλα και ο Ντέιβ, και μερικές φορές είμαι εγώ και η Κάρλα. Όταν βλέπω μαζί τον Ντέιβ και τον Κάρλα, με κάνει ευτυχισμένη να τους βλέπω ευτυχισμένους. Η αγάπη μας δεν είναι εγωιστική. Αντιθέτως, αποδεικνύει ότι η αγάπη δεν έχει όρια, αλλά αποτελεί έναν αέναο κύκλο που πρέπει πάντα να πολλαπλασιάζεται και να μην διαιρείται»

Ένας γάμος, δυο παιδιά και μια… καλή πεθερά!

Καθημερινά, το αστείο του τρίο είναι πως, αντίθετα με τα στερεότυπα για τους πολυγαμικούς που τους θεωρούν τρελούς για σεξ, η ζωή τους είναι πολύ πιο «βαρετή» απ’ ό,τι αναμενόταν. Όπως λέει η Ρεμπέκα: «Οι άνθρωποι έχουν την ιδέα ότι το τρίο είναι μόνο και μόνο για το σεξ και την τρέλα, αλλά στην πραγματικότητα η ζωή μας είναι πολύ φυσιολογική. Βάζουμε μπουγάδα, ψωνίζουμε από το σούπερ μάρκετ, ετοιμάζουμε δείπνο, όπως κάθε άλλο ζευγάρι. Οι άνθρωποι μας στέλνουν μηνύματα στο Instagram, συνήθως άντρες, ζητώντας μας να τους πούμε με λεπτομέρειες όσα κάνουμε, αλλά ειλικρινά, είναι τόσο βαρετό κάποιες φορές. Μη μας ζηλεύετε… Ναι, υπάρχουν σίγουρα throuples έξω εκεί που είναι swingers, αλλά όχι εμείς. Εμείς χτίζουμε μια ζωή μαζί».

Οι τρεις τους μοιράζονται κάθε βράδυ ένα king size κρεβάτι και δεν έχουν κανόνες όσον αφορά στη σεξουαλική τους ζωή. Η Ρεμπέκα είναι πάνω σε αυτό ιδιαίτερα κατατοπιστική: «Για πολλούς το τρίο σημαίνει πως πρέπει να είμαστε οι τρεις μας συνέχεια μαζί , αλλά εμείς δεν το αντιλαμβανόμαστε έτσι. Τις περισσότερες φορές είμαστε και οι τρεις μας, αλλά θα υπάρξουν μέρες όπου ο ένας από μας είναι κουρασμένος ή δεν έχει διάθεση. Έχουμε σχεδόν μια ανοιχτή δυναμική. Μερικές φορές θα είναι ο Ντέιβ και εγώ, ο Ντέιβ και η Κάρλα ή η Κάρλα και εγώ. Δεν αποκλείουμε κανέναν. Το αφήνουμε να συμβαίνει φυσικά».

Στις 22 Μαρτίου, το τρίο γιόρτασε την πρώτη του επέτειο με ένα κοκτέιλ πάρτι στο μπαλκόνι, εξαιτίας του lockdown και με το όνειρο του γάμου να… αχνοφέγγει στον ορίζοντά τους. Το σχέδιο είναι η Ρεμπέκα και ο Ντέιβ να κάνουν από κοινού πρόταση γάμου στον Κάρλα, αν και κρατούν ακόμη μυστικό τα ακριβές σχέδιό τους. Έχοντας επίγνωση ότι δεν θα μπορέσουν να κάνουν μια νόμιμη τελετή στις ΗΠΑ, αυτήν την περίοδο διερευνούν την πιθανότητα η τελετή να πραγματοποιηθεί σε κάποιο άλλο μέρος του κόσμου όπως στην Ασία, την Αλγερία, το Μάλι, την Νιγηρία, την Σαουδική Αραβία και το Ιράν όπου επιτρέπεται η πολυγαμία. Εάν όχι, θα σηματοδοτήσουν τον γάμο με μια τελετή για τους τρεις τους μπροστά σε φίλους και οικογένεια.

Για την ώρα δεν έχουν αποφασίσει αν θα έχουν όλοι το ίδιο επώνυμο ή αν θα χρησιμοποιούν ένα συνδυαστικό όνομα, αυτά ωστόσο αποτελούν λεπτομέρειες για το αρσενικό της παρέας το οποίο δηλώνει: «Πιστεύω πραγματικά στο σύμπαν. Πιστεύω ότι δεν ήταν γραφτό να παντρευτούμε με την Ρεμπέκα μέχρι να συναντήσουμε την Κάρλα. Έπρεπε να το κάνουμε αυτό ως τριάδα. Η ζωή μας την περίμενε για να ολοκληρωθεί». Κοιτάζοντας πιο μακριά στο μέλλον, το τρίο ελπίζει να ολοκληρώσει την ευτυχία του με την απόκτηση παιδιών δηλώνοντας με μία φωνή: «Θέλουμε να απολαύσουμε τη σχέση μας πριν αποκτήσουμε παιδιά, αλλά το σκεφτόμαστε για τα επόμενα δύο χρόνια. Θέλουμε να έχουμε δύο παιδιά. Θα ήταν μια εκπληκτική προσθήκη στην οικογένειά μας».

Προς το παρόν έχουν το σκυλί τους, τον Schmidt, το οποίο όπως επισημαίνει η Ρεμπέκα έδωσε αμέσως την έγκριση του για τη σχέση αυτή: «Είναι σαν το παιδί μας. Είναι μεγάλο μέρος της σχέσης μας. Παρότι δεν είναι ένας πολύ κοινωνικός σκύλος και δεν θέλει κανέναν εκτός από εμένα και τον Ντέιβ, συμπάθησε αμέσως την Κάρλα κι έτσι καταλάβαμε ότι ήταν το άλλο μας μισό».

Εκτός από την πολύ σημαντική έγκριση του Schmidt, η Ρεμπέκα, η Κάρλα και ο Ντέιβ έχουν επίσης τη στήριξη και την υποστήριξη αγαπημένων τους προσώπων τα οποία αν και στην αρχή σοκαρίστηκαν, στη συνέχεια πείστηκαν για το μεγαλείο αυτής της σχέσης δίνοντας την συγκατάθεσή τους. Πρώτη και καλύτερη απ΄όλους, η μαμά του Ντέιβ, η οποία συνομιλεί καθημερινά στο WhatsApp τόσο με την Ρεμπέκα όσο και με την Κάρλα. Και ουδείς για την ώρα γνωρίζει αν το αξιοπερίεργο αυτής της ιστορίας είναι οι νύφες ή η πεθερά…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.