ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σε «καραντίνα» και η σεξoυαλική όρεξη των Ελλήνων – «Κρίση» και στις διαδικτυακές σχέσεις

Σε «καραντίνα» και η σεξoυαλική όρεξη των Ελλήνων – «Κρίση» και στις διαδικτυακές σχέσεις

Σε «κρίση» βρίσκεται η σεξoυαλική όρεξη των Ελλήνων λόγω κορωνοϊού αφού όπως αποκάλυψε ο Θάνος Ασκητής η σεξoυαλική επαφή των ζευγαριών έχει μειωθεί κατά 25%.

Ειδικότερα, παρά τα καλά νέα από έρευνες του εξωτερικού που αφορούν στη σχέση σeξ-κορωνοϊού, τα αποτελέσματα έρευνας που διενεργεί το Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής υγείας του Θάνου Ασκητή δείχνουν μείωση της εpωτικής επαφής των ζευγαριών κατά 25%. Αυτό, σύμφωνα με τον νευρολόγο-ψυχίατρο «οφείλεται στη θλίψη της περιόδου, στην κακή διαπροσωπική σχέση του ζευγαριού, και στην έλλειψη σεξoυαλικού ενδιαφέροντος». «Θα σας πω ότι δεν κοιμούνται και μαζί ο ένας στους τέσσερις, ενώ οι συγκρούσεις αγγίζουν το 25 με 30%», ξεκαθαρίζει.

«Δεν είναι σεξoυαλικά μεταδιδόμενο νόσημα ο κορωνοϊός. Ανευρίσκεται μόνο στα στοματικά φιλιά, δεν υπάρχει στο σπέρμα ούτε στα κολπικά υγρά», ξεκαθαρίζει ο Θάνος Ασκητής με αφορμή έρευνα για τη μετάδοση του COVID-19 από το ανδρικό σπέρμα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η υγειονομική κρίση του κορωνοϊού φαίνεται να έχει ευνοήσει τις μόνιμες σχέσεις για λόγους ασφαλείας ενώ το ευκαιριακό σeξ εμφανίζει… κρίση.

Ταυτόχρονα αύξηση παρουσίασαν οι «διαδικτυακές σχέσεις». «Δεν βρίσκονται και φοβούνται πως οι σχέση τους θα χαθεί. Γιατί ξέρετε ότι όταν η σχέση είναι εξ’ αποστάσεως και ζουν διαφορετικά, το διαδίκτυο είναι μια σημαντική γέφυρα επικοινωνίας», σχολίασε ο νευρολόγος-ψυχίατρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά του νομίσματος, αφού διαπιστώθηκε πως τα ζευγάρια που είχαν υγιή σχέση, ο εγκλεισμός στο σπίτι λειτούργησε αναζωογονητικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.