«Πεσμένη» λίμπιντο; – Οι τρεις τρόποι για να «φτάσει στα ύψη»

«Πεσμένη» λίμπιντο; – Οι τρεις τρόποι για να «φτάσει στα ύψη»

Οι μέρες που διανύουμε τα τελευταία χρόνια είναι δύσκολες για τους περισσότερους, με αποτέλεσμα η ερωτική μας επιθυμία να «χάνεται» εξαιτίας της καθημερινότητας. Ωστόσο, προκειμένου να μη «χαθεί» τελείως πρέπει και από πλευράς μας, να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τη φλόγα αναμμένη.

​Πολλές φορές είναι κάποια πολύ απλά πράγματα που θα φέρουν την αλλαγή.

​Παρακάτω σου έχουμε τρία βήματα που θα σε βοηθήσουν να ξυπνήσεις τη λίμπιντο:

Άσε χώρο για το σεξ

Η υπερβολική εξοικείωση μπορεί να σκοτώσει το σεξ. Θα πρέπει να κρατάς πάντα στο πίσω μέρος του μυαλό σου ότι η σχέση με τον σύντροφό σου έχει ερωτική βάση.

​Δεν είστε ούτε αδέρφια ούτε φίλοι. Θα πρέπει να αφήσεις λίγο χώρο για να ανακαλύψεις νέα πράγματα για τον σύντροφό σου. Αν υπάρχει ένα μυστήριο τότε θα υπάρχει μεγαλύτερη διάθεση να το ανακαλύψεις και αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει χώρος για το σεξ.

Φτιάξε ατμόσφαιρα

Το μυαλό σου στα κεριά και την ερωτική μουσική αλλά εδώ μιλάμε για “εγκεφαλική” ατμόσφαιρα. Άσε το μυαλό σου να σκέφτεται ερωτικά για να μπεις στη διαδικασία να επιθυμήσεις την ερωτική επαφή. Πριν από το σεξ δεν πρέπει να προετοιμάζουμε μόνο το σώμα μας αλλά και το μυαλό μας.

Λίγη ανανέωση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν ο σύντροφός σου είναι ανοιχτός σε νέα πράγματα τότε έχεις κάθε λόγο να δοκιμάσεις νέες κινήσεις και στάσεις. Σπάζοντας τη ρουτίνα και ανανεώνοντας έστω και λίγο αυτά που κάνετε στο σεξ, θα δημιουργηθεί η διάθεση για περισσότερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.