Αυτό πρέπει να το ξέρεις: Να τι θέλουν οι γυναίκες στο κρεβάτι ανάλογα με την ηλικία τους

Αυτό πρέπει να το ξέρεις: Να τι θέλουν οι γυναίκες στο κρεβάτι ανάλογα με την ηλικία τους

Ο έρωτας δεν αλλάζει με τα χρόνια μόνο μέσα σε κάθε ζευγάρι αλλά και στον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά ανά δεκαετία ζωής.

Δείτε τι προτιμούν οι γυναίκες όσο περνούν τα χρόνια

Στα 20 ενθουσιασμός, πειραματισμός αλλά και …μπέρδεμα..

Στις γυναίκες που βρίσκονται στην δεκαετία των 20 ο ρομαντισμός και το «μπέρδεμα» μεταξύ αγάπης και έρωτα δεν έχουν χαθεί. Ο συνδυασμός είναι το κλειδί του πειραματισμού ενώ η επιβεβαίωση μέσα από ένα φλογερό πάθος είναι το ζητούμενο. Υποσχέσεις, ρομαντισμός και όρκοι είναι αυτά που θέλουν να ακούσουν.

Στις γυναίκες που έχουν «πατήσει» τα 30 αρχίζει το άγχος

Έχει αρχίσει να χτυπάει το καμπανάκι της γονιμότητας και του γάμου.

Το πρωτεύον δεν είναι ο έρωτας αλλά η αποκατάσταση και η πίεση.

Η αποκτηθείσα εμπειρία στο σεξ βοηθάει για να γίνει αποτελεσματικότερη η …στοχευμένη η επίθεση.

Γυναίκες των …40 καρατίων

Στις γυναίκες που βρίσκονται στα 40 και δεν έχουν παντρευτεί ποτέ ή δεν έχουν αποκτήσει παιδιά, αρχίζει να φθίνει η αγωνία της τεκνοποίησης και αρχίζει μια άλλη. Της επιβεβαίωσης πριν την εμμηνόπαυση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη κι αν έχουν παιδιά ή δεν θέλουν πια να αποκτήσουν, η ανησυχία είναι η ανακοπή της γήρανσης. Καμουφλάροντας όλα τα πλαδαρά σημεία του σώματος και την πεσμένη ερωτική διάθεση, πεισμώνουν δείχνοντας ισχύ με την κοκεταρία και τον σνομπισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.