Διακοπές με τον σύντροφό σου: Τα 4 πράγματα που κάνεις κι εσύ

Διακοπές με τον σύντροφό σου: Τα 4 πράγματα που κάνεις κι εσύ

Οι διακοπές είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για όλους, ειδικά αν πραγματοποιηθούν και με το έτερον ήμισυ. Ωστόσο, λίγο ο έρωτας, λίγο το ποτό, λίγο η ξεγνοιασιά του καλοκαιριού όλοι λίγο πολύ υποκύπτουμε και κάνουμε πράγματα τα οποία μέχρι πρότινος… κοροϊδεύαμε.

​Παρακάτω θα δείτε κάποια βασικά πράγματα που σίγουρα θα κάνετε:

Να μένετε μονίμως στο δωμάτιο για αγκαλίτσες και σεξ: Αυτή είναι η μαγεία του καλοκαιριού: Να μην κάνεις τίποτα. Μία θάλασσα, ένα φαγητό και μετά σπίτι. Τηλεόραση, κλιματιστικό και ό, τι ήθελε ας προκύψει. Σιγά μην τρέχετε στα clubs.

Nα βγάζετε selfies χωρίς να σας νοιάζει το τοπίο: Μόνο τα μούτρα σας. Μαζί. Και με φιλάκι. Εντάξει χάλια, αλλά είστε ερωτευμένοι. Σας συγχωρώ. Μην το παρακάνετε όμως…

Να τρώτε δίχως αύριο ταΐζοντας ο ένας τον άλλο: Επειδή δηλαδή δεσμευτήκατε, θα πρέπει να παχύνετε κιόλας; Ε όχι! Βέβαια, διακοπές είστε, οπότε μπορείτε να φάτε λίγο παραπάνω. Και εντάξει, μπορείς να τον ταΐσεις στο στόμα. Αλλά μία μπουκιά. Αλλιώς θα γίνετε περίγελος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να περπατάτε αγκαλιά στα σοκάκια: Άντε να περπατήσετε για λίγο. Όλο το νησί αγκαλιά όμως δεν πάει πολύ; Δηλαδή να σταυρώσετε και ένα βήμα χωρίς να τσουγκρίσετε! Έλεος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.