ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Tι οδηγεί τους άνδρες στην απιστία; – Έρευνα δίνει την απάντηση!

Tι οδηγεί τους άνδρες στην απιστία; – Έρευνα δίνει την απάντηση!

Το Business Insider δημοσίευσε έρευνα του ψυχοθεραπευτή Γκάρι Νούμεν, με το ερώτημα τι οδηγεί τους άντρες στην απιστία. Στην έρευνα συμμετείχαν 200 άνδρες, οι οποίοι είχαν παραδεχτεί πως έχουν απιστήσει.

Το 48% των συμμετεχόντων δήλωσαν πως ο λόγος ήταν καθαρά συναισθηματικός. Ο Νούμεν επισημαίνει πως οι άνδρες είναι πολύ πιο ευαίσθητοι απ’ όσο πιστεύουμε και πως έχουν μια διαρκή ανάγκη να τους θαυμάζει η σύντροφος τους. Αν δεν την εισπράττει από αυτήν, είναι πολύ πιθανό να την αναζητήσει σε ένα τρίτο πρόσωπο.

Το 40% των ανδρών δήλωσε πως η γυναίκα με την οποία απάτησαν την σύντροφό τους προερχόταν από τον χώρο εργασίας. Από την άλλη, το 88% παραδέχθηκε πως η γυναίκα αυτή ήταν λιγότερο ελκυστική από την σύντροφό τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 77% επίσης παραδέχθηκε πως είχε έναν φίλο που κι αυτός απατούσε την σύντροφό του και αυτό τους βοήθησε να δικαιολογήσουν τη συμπεριφορά τους αυτή, αν και γνώριζαν πως κάνουν λάθος. Τέλος το 68% των συμμετεχόντων δήλωσε πως ένιωθε ενοχές για αυτό που είχε κάνει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.