ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Δες τι θα πάθεις αν κάνεις απιστία στη σχέση σου

Δες τι θα πάθεις αν κάνεις απιστία στη σχέση σου

Μία μόνιμη σχέση μπορεί να είναι πολύ καλή για την υγεία σου αν όλα πάνε. Καμιά φορά όμως μπορεί να κάνεις κάποιο ατόπημα και να καταλήξεις σε κάποιο ξένο κρεβάτι.

Οι επιστήμονες το είπαν, μία απιστία μπορεί να οδηγήσει σε φρικτά σωματικά προβλήματα και αυτό πρέπει να το προσέξεις γιατί δεν θέλεις να βάλεις σε κίνδυνο τη σχέση σου αλλά και ούτε την υγεία σου.

Η απιστία μπορεί να οδηγήσει σε εγκεφαλικό ανεύρυσμα!

Απίστευτο; Και όμως ερευνητές της Ιταλικής Εταιρίας Ημικρανίας διαπίστωσαν ότι η απιστία, εκτός του ότι δημιουργεί του κόσμου τα μπερδέματα, μπορεί να προκαλέσει ισχυρό πονοκέφαλο στον/στην άπιστο/η διάρκειας ως και 3 ωρών!

Ενδέχεται μάλιστα να επιδεινωθεί και από άλλους παράγοντες, όπως η αφροδισιακή τροφή, τα φάρμακα που βελτιώνουν τις σεξουαλικές επιδόσεις, το στρες που προκαλείται από την προσπάθεια να παραμείνει μυστική μια παράνομη σχέση.

Ωστόσο, το χειρότερο σενάριο είναι ότι στο 3 – 4% των άπιστων οι πονοκέφαλοι αυτοί μπορούν να οδηγήσουν μέχρι και σε εγκεφαλικό ανεύρυσμα, το οποίο σε κάποιες περιπτώσεις αποβαίνει θανατηφόρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.