ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτοί είναι οι 3 τρόποι να τον χωρίσεις και να μη σε μισήσει

Αυτοί είναι οι 3 τρόποι να τον χωρίσεις και να μη σε μισήσει

Ο έρωτας σου πέρασε και το μόνο που σου έμεινε ήταν μία διαρκής ενόχληση. Όλα τα πράγματα στη ζωή κάποτε τελειώνουν.

Αποφάσισες λοιπόν να χωρίσεις. Τώρα μένει να το… ανακοινώσεις. Μη σκας και για όλα υπάρχουν λύσεις. Παρακάτω σου έχω 4 τρόπους για να χωρίσεις και… να συνεχίσει να σε συμπαθεί.

Εξήγησε ότι κάτι έχει αλλάξει

Αντί να του πεις ότι δεν είσαι πλέον ερωτευμένη μαζί του, μπορείς να πεις το εξής διπλωματικό: «Κάτι άλλαξε. Θέλω διαφορετικά πράγματα», ή ακόμα καλύτερα: «Ούτε εγώ ξέρω τι θέλω» (κατηγόρησε τον εαυτό σου όσο περισσότερο μπορείς. Όχι ότι θα μετριάσεις με τον τρόπο αυτό τα νεύρα του, αλλά λέμε τώρα).

Μην το παρακάνεις όμως με τις εξηγήσεις

Υπάρχει πιθανότητα να θελήσει περισσότερες εξηγήσεις και λεπτομέρειες. Είναι επίσης πολύ πιθανό να σου υποσχεθεί ότι θα προσπαθήσει περισσότερο να αλλάξει η κατάσταση και να ζητήσει ακόμη μία ευκαιρία. Αν είσαι αποφασισμένη, ούτε δεύτερη ευκαιρία επιτρέπεται να δώσεις, ούτε φυσικά και παραπάνω εξηγήσεις.

Φυσικά… κάντο πρόσωπο με πρόσωπο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ε ναι προφανώς και δεν υπάρχει λόγος να γίνει μέσω μηνύματος ή τηλεφώνου. Εκτός πια κι αν βγαίνατε ένα μήνα, οπότε εκεί μπορείς απλά να εξαφανιστείς (!). Σε άλλη περίπτωση, πάρε βαθιά ανάσα και πες το από κοντά όσο άβολο κι αν είναι. Στο τέλος της ημέρας θα νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Αυτός πάλι όχι, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.