ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πιστεύεις ότι ο σύντροφος σου σε απατάει; – Με αυτόν τον τρόπο θα τον κάνεις τσακωτό (βίντεο)

Πιστεύεις ότι ο σύντροφος σου σε απατάει; – Με αυτόν τον τρόπο θα τον κάνεις τσακωτό (βίντεο)

Τον τρόπο για να κάνεις τσακωτό τον άπιστο σύντροφο σου αποκάλυψε μία γυναίκα στο TikTok.

Η λύση βρίσκεται σε ένα αυτοκόλλητο ρολό για χνούδια, που θα αποκαλύψει τον άπιστο στη στιγμή.

Σύμφωνα με την Αντρέα Λόπεζ και όσα αναφέρει στο viral βίντεο που ανέβασε στο TikTok, αρκεί να γυρίσετε το αυτοκόλλητο ρολό στο χαλί του συντρόφου σας.

«Κυρίες, εάν θέλετε να ανακαλύψετε εάν ο άντρας σας είναι άπιστος, πάρτε ένα από αυτά και γυρίστε το πάνω στο χαλί του».



Αυτό ακριβώς έκανε η νεαρή κοπέλα και αυτά που είδε δεν της άρεσαν καθόλου.

Σηκώνοντας το ρολό, επάνω του είχαν κολλήσει ξανθοκόκκινες τρίχες, ενώ η ίδια είναι μελαχρινή.

«Θα έχει να δώσει εξηγήσεις!» σχολίασε η νεαρή γυναίκα για τον σύντροφό της και κανείς δεν θα ήθελε να είναι στη θέση του.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.tiktok.com/%40andrea.lopez44/video/6911815784150912261?sender_device=pc&sender_web_id=6894250906381960710&is_from_webapp=v2

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.