ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σεξουαλική επαφή ή ύπνος: Δείτε τι προτιμούν οι άντρες

Σεξουαλική επαφή ή ύπνος: Δείτε τι προτιμούν οι άντρες

Είναι αυτή η περίπτωση που έχεις γυρίσει κουρασμένος από τη δουλειά και αποφασίζεις να δεις ένα επεισόδιο από την αγαπημένη σου σειρά με την καλή σου.

Και αλήθεια, αρκεί ένα μικρό ροχαλητό σου για να ξεκινήσει την γκρίνια της. Γιατί όχι, δουλειά της είναι να κάνει πάντα το χειρότερο σενάριο για αυτή σου την αντίδραση.

Ότι δεν την θέλεις πια. Ότι σε κούρασε η σχέση. Ότι βαρέθηκες το σεξ μαζί της. Ενώ τα πράγματα είναι τόσο, μα τόσο απλά. Είναι ξεκάθαρα κομμάτι της καθημερινότητας του σημερινού Έλληνα, ο οποίος είτε δεν θα έχει δουλειά, είτε θα δουλεύει πολλές ώρες. Θέλω να κοιμηθώ. Κατάλαβες; Να κοιμηθώ το κέρατό μου.

Και μπράβο σου, αλλά κάποιοι από εμάς δεν είμαστε τόσο τυχεροί. Καθόμαστε παραπάνω γιατί πρέπει να βγει η δουλειά και, τις περισσότερες φορές, μας βγαίνει συνολικά η κούραση όλης της εβδομάδας. Αλλά ούτε που πήγε εκεί το μυαλό σου έτσι; Έπρεπε να πάρεις το χειρότερο. Ότι δεν σε θέλω, ότι έχω γκόμενα, ότι βαριέμαι το σεξ. Αλλά δεν πάει έτσι ρε κορίτσια.

Πιστέψτε μας και εμείς θέλουμε να βγάλουμε τα μάτια μας. Για την ακρίβεια, αν ήταν δυνατόν, θα τα βγάζαμε όσες φορές μέσα στην ημέρα μπορούσαμε.

Ποιος από εμάς πιστεύετε ότι δεν θέλει χρόνο και ξεκούραση για να σας βάλει κάτω; Κάποιες ημέρες ωστόσο, είναι απλά πιο δύσκολες από τις άλλες. Είναι εκείνες οι μέρες που απλούστατα η κούραση δεν υπερισχύει την επιθυμία για σεξ.

Η φάση που αντιλαμβάνεσαι και λες ότι «δεν παίζει να ξεκινήσω, γιατί δεν θα τελειώσω ποτέ». Και σόρρι κιόλας αλλά όπως το σκεφτόμαστε στο δικό μας μυαλό, δεν είναι δα και τόσο κακό να ξέρεις μέχρι που σε παίρνει.

Όταν όμως δουλεύει και ξέρει τι παίζει από το καθημερινό ξεθέωμα, τότε έχεις να κάνεις με γκρίνια. Και συγνώμη, αλλά όταν μένουμε μαζί και μου βγαίνει η Παναγία καθημερινά στη δουλειά, περιμένω να καταλάβεις το πιο απλό και φυσιολογικό: κάποιες φορές, θέλω απλά να κοιμηθώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.