ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτή είναι η πιο συνηθισμένη κίνηση για έναν άνδρα μετά τον χωρισμό του

Αυτή είναι η πιο συνηθισμένη κίνηση για έναν άνδρα μετά τον χωρισμό του

Όλοι οι άντρες το έχουν κάνει και κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί, καθώς θα είναι ένα αρκετά μεγάλο ψέμα. Ο λόγος για την επιστροφή σε κάποια πρώην λίγο μετά το τέλος μίας σχέσης.

Δεν είναι και το καλύτερο πράγμα που μπορεί να κάνει ένας άντρας αλλά σίγουρα δεν είναι και το χειρότερο, αρκεί να έχει καλό λόγο να το κάνει και να μην υποκινείται από το φόβο της μοναξιάς.

Εμείς συγκεντρώσαμε εδώ τους βασικούς λόγους που το κάνεις, έτσι για να σε βοηθήσουμε να κατανοήσεις την όλη κατάσταση της επιστροφής σου σε μία πρώην.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε εδώ:

  • Μετανιώνεις που την έχασες και τώρα βλέπεις την πραγματική της αξία
  • Δεν βρίσκεις άλλη γιατί σου έχει μείνει η ανάμνηση της και δυσκολεύεσαι με το καινούριο φλερτ
  • Ήσασταν μαζί όπως το κουτάλι με τη σούπα. Ότι πρέπει
  • Είδες πως ο χωρισμός ήταν λάθος και τώρα κοιτάς μόνο τα θετικά
  • Την θεωρείς σαν τη μητέρα σου κι αυτό δεν είναι καλό. Πρόσεξε το
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.