ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Όταν οι πράξεις του δείχνουν ότι σε θέλει μόνο για το… «κρεβάτι»

Όταν οι πράξεις του δείχνουν ότι σε θέλει μόνο για το… «κρεβάτι»

Αν ένας άντρας σε θέλει μόνο για το κρεβάτι και τίποτα άλλο, είναι κάτι που να είσαι σίγουρη ότι θα το καταλάβεις αμέσως!

Συνομιλίες

Οι συνομιλίες γίνονται πάντα σεξουαλικές. Όταν τηλεφωνεί για να μιλήσει μαζί σας και ανεξάρτητα από το θέμα – βρίσκει έναν τρόπο να φέρει σεξ στη συζήτηση.

Τους λέτε για την επιτυχημένη παρουσίαση των πωλήσεών σας και παρατηρεί πώς ο πελάτης πιθανότατα δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από εσάς και γυρνάει τη συζήτηση στο σεξουαλικό πάλι.

Όταν του λέτε ότι περιμένετε να πάτε στο σπίτι και απλά να απολαύσετε ένα ζεστό μπάνιο, κατευθείαν θα προτείνει να έρθει μαζί σας στη μπανιέρα και να κάνετε μπάνιο. Γενικά με το παραμικρό γυρνάει το θέμα προς τα εκεί.

Μηνύματα

Μπορείτε να καταλάβετε τόσα πολλά για το ενδιαφέρον ενός ανθρώπου για σας από το περιεχόμενο της επικοινωνίας του.

Οι άντρες οι οποίοι έχουν μόνο σεξουαλικό ενδιαφέρον για εσάς, χρησιμοποιούν κείμενα και μηνύματα ως ευκαιρίες για να μετατρέψουν τη συζήτηση σε σεξουαλική συνομιλία.

Μόλις φτάσατε στο σπίτι και ξεκουράζεστε, μηνύματα τύπου «τι φοράτε τώρα;» και λοιπά προφανώς πηγαίνουν προς το σεξουαλικό. Αντίθετα, οι άντρες που σας ενδιαφέρουν ειλικρινά θα σας ρωτήσουν πώς αισθάνεστε.

Για αυτούς είναι πολύ πιο σημαντικό να δούνε αν είστε καλά γενικά, αν φάγατε, αν κάνατε κάτι στον ελεύθερό σας χρόνο, παρά να πάνε το θέμα στο σεξουαλικό κομμάτι κανά και ξανά.

Ακόμα και ο τρόπος που σου μιλάει, δείχνει τι νιώθει. Βλέπεις λοιπόν όλα αυτά. Αν δε σου αρέσουν τότε σκέψου τι επιλογές έχεις καθώς επίσης και τι θες να κάνεις.

Διαφορετικά αν είναι να παραπονιέσαι και να μην κάνεις κάτι, τότε δεν υπάρχει λόγος να δυσανασχετείς.

Ρομαντισμός

Πού; Πότε; Μην περιμένεις κάτι τέτοιο από έναν άνδρα που σε θέλει μόνο για σεξ. Κανείς δε λέει φυσικά ότι είναι κακό να θέλει μόνο ξεπέτα ή απλά να βρίσκεστε για σεξ.

Το κακό είναι να δίνει κάποιος ψεύτικες ελπίδες σε κάποια και μετά να παρεξηγείται ο ίδιος ότι τάχα δήθεν δεν έδωσε τέτοιες ενδείξεις.

Πολλοί είναι οι άντρες που θα εκμεταλλευτούν συναισθηματικά με αυτόν τον τρόπο μια γυναίκα. Όταν όμως βλέπεις έναν άντρα να κάνει τα παραπάνω τότε ξέρεις τι θέλει τουλάχιστον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν πάλι έχεις απορία για το πώς βλέπει το «μεταξύ» σας, απλά ρώτα τον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.