ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτά τα λόγια θέλουν να ακούν οι γυναίκες από τους άντρες

Αυτά τα λόγια θέλουν να ακούν οι γυναίκες από τους άντρες

Το ξέρουμε πως είσαι άσσος στις γυναίκες και πως γνωρίζεις πως να συμπεριφερθείς σε μία κουβέντα με μία γυναίκα, καμιά φορά όμως ακόμη και οι μεγαλύτεροι εραστές παραφέρονται και ξεχνάνε τα σωστά λόγια που πρέπει να πουν σε μία γυναίκα για να την κάνουν δική τους για πάντα.

Είναι μία δύσκολη υπόθεση αλλά με λίγη σωστή μελέτη θα δεις πως θα τα καταφέρεις να μην ξεχνάς τι πρέπει να της λες για να είσαι πάντα σωστός και να την ικανοποιείς όπως θέλει εκείνη.

Είναι τα λόγια που καμία γυναίκα δεν μπορεί να τους αντισταθεί όταν τα ακούσει, είναι τα λόγια που θα την ρίξουν στην αγκαλιά σου μια για πάντα.

«Λατρεύω το πως νιώθεις όταν ξαπλώνεις δίπλα μου και διώχνεις μακριά όλες τις έγνοιες».

«Αγαπώ το δυναμισμό σου και την αποφασιστικότητα σου να πετύχεις τους στόχους σου».

«Είσαι τόσο σέξι όταν δεν το βάζεις κάτω στους τσακωμούς».

«Μου αρέσει να είσαι 100% ο εαυτός σου».

«Γίνεσαι τόσο σέξι όταν συνειδητοποιείς το πόσο υπέροχο πλάσμα είσαι».

«Είσαι πολύ όμορφη όταν δεν αντιλαμβάνεσαι ότι σε κοιτάζω…».

«Εκτιμώ το πόσο σκληρά εργάζεσαι και το πώς πετυχαίνεις σε όλα σαν επαγγελματίας».

«Θαυμάζω το πόσο καλή είσαι με τις φίλες σου. Πόσο υποστηρικτική και διαθέσιμη είσαι σε όσους σε αγαπούν».

«Λατρεύω να μου δείχνεις πως αποτελώ προτεραιότητα σου και πως με ακούς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.