ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πόσες μέρες πρέπει να περιμένεις για να ξανά στείλεις μήνυμα

Πόσες μέρες πρέπει να περιμένεις για να ξανά στείλεις μήνυμα

Θα ασχοληθούμε με ένα ζήτημα, το οποίο έχει προβληματίσει κατά καιρούς πολλούς άντρες και όχι άδικα. Τελικά πότε πρέπει να στείλεις μήνυμα, μετά το πρώτο ραντεβού; Θα πρέπει να περιμένεις κάποια 24ωρα, ή να κάνεις αυτό που προστάζει η καρδιά σου;

Σίγουρα έχεις αναρωτηθεί και έχεις προβληματιστεί επί του θέματος, διότι κακά τα ψέματα, όταν ένα ραντεβού έχει πάει καλά, και νιώθεις ότι ίσως και να έχεις βρει κάτι αξιόλογο που σου ταιριάζει, ο ενθουσιασμός τείνει να θολώνει την κρίση. Ωστόσο, υπάρχει συγκεκριμένη μέθοδος σε αυτό, ή καλό θα ήταν να κάνεις αυτό που σου λέει η καρδιά σου;

Οι ειδικοί και τα στατιστικά συστήνουν την… υπομονή. Καλό θα ήταν λοιπόν να περιμένεις 2-3 μέρες πριν επιχειρήσεις να της ξαναστείλεις μήνυμα. Με τον τρόπο αυτό διατηρείς το μυστήριο και δεν δίνεις την εντύπωση του ανυπόμονου, χαρακτηριστικό το οποίο συγκαταλέγεται στα θετικά για μία γυναίκα. Για την ακρίβεια, δείχνεις ωριμότητα, ότι ξέρεις τι θέλεις και δεν έχεις κανένα σκοπό να πιέσεις πράγματα και καταστάσεις διότι ως γνωστόν όποιος βιάζεται σκοντάφτει.

Εν μέρει θα συμφωνήσω, ιδίως γιατί πιστεύω ότι όταν επικοινωνήσεις ξανά, θα το κάνεις για να κανονίσεις ή έστω να προτείνεις μία δεύτερη συνάντηση. Ωστόσο, αυτό δεν είναι απόλυτο. Υπάρχει η περίπτωση να πέρασες… υπερβολικά καλά, και η γυναίκα αυτή να σε ενθουσίασε. Σε σημείο που να θέλεις να της στείλεις «Έλα τώρα να είμαστε μαζί».

Θα σου συνιστούσα ψυχραιμία γιατί υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να δείξεις τον ενθουσιασμό σου. Όπως για παράδειγμα ένα μήνυμα, λίγες ώρες μετά. Όχι για να δεις αν έφτασε ασφαλής-αυτή τη δικαιολογία δεν υπάρχει λόγος να τη χρησιμοποιήσεις-αλλά για να της πεις πόσο ωραία πέρασες. Τίποτα το μεμπτό σε όλο αυτό. Άσε που αν πέρασε εξίσου καλά, θα απαντήσει αμέσως, με τα παρόμοια ενθουσιώδη λόγια. Προσοχή όμως: Ποτέ δεν κανονίζεις το επόμενο ραντεβού σε αυτό το μήνυμα, διότι αυτό θα γίνει στο μήνυμα ή στο τηλέφωνο που θα κάνεις 3 μέρες μετά!

Όταν λοιπόν οπλιστείς με θάρρος και κουράγιο να προτείνεις δεύτερη συνάντηση, μην ξεχνάς ότι θα πρέπει να το κάνεις κατά τη διάρκεια της ημέρας ή τουλάχιστον όχι μέσα στη μαύρη νύχτα. Ο λόγος; Θα δώσεις το λάθος μήνυμα. Ακόμα χειρότερα αν η συζήτηση συνεχιστεί και γίνει υπέρ το δέον ερωτική. Δεν το θέλουμε αυτό, μιας και καλό θα ήταν η πρώτη σας ερωτική στιγμή… να είναι πρόσωπο με πρόσωπο. Μεγάλα παιδιά είμαστε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν ολίγοις, το μήνυμα αμέσως μετά το ραντεβού, μην το φοβηθείς. Απλά όταν το αποφασίσεις, καλό θα ήταν να το κάνεις σωστά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.