Roaching: Αυτή είναι η νέα μόδα στις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων

Roaching: Αυτή είναι η νέα μόδα στις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων

Οι σχέσεις ανάμεσα σε δύο ανθρώπους είναι ένα κεφάλαιο δύσκολο, όχι όμως ότι βγάζουμε την ουρά μας απ’ έξω.

Η πηγή του κακού, εκεί που ξεκινούν και τελειώνουν όλα τα προβλήματα, είναι η κακή επικοινωνία. Και σε αυτό, είμαστε όλοι αυθεντίες. Στην σύγχρονη εποχή, οι σχέσεις έχουν αλλάξει και έχουν αποκτήσει διάφορους ορισμούς που περιγράφουν πλήρως το relationship status, όπως για παράδειγμα το ghosting, το haunting και ούτω καθεξής. Ένας ακόμα έρχεται να προστεθεί στη λίστα, ονόματι roaching.

Πρόκειται για την τελευταία τάση στις σχέσεις και αφορά τη μονογαμία. Αυτή την άγνωστη λέξη. Η έμπνευση του roaching προέρχεται από τις, καθόλου συμπαθητικές, κατσαρίδες και η εξήγηση έχει ως εξής: όπως βλέπεις στο σαλόνι σου να κυκλοφορεί μία, αυτόματα ξέρεις ότι κάπου εκεί κοντά κρύβονται κι άλλες. Αν εσύ είσαι αυτή η μία κατσαρίδα, τότε οι άλλες είναι τα πρόσωπα που πλαισιώνουν τη ζωή της νέας σου γνωριμίας.

Η νέα σου γνωριμία είναι κάποιος που σ’ αρέσει πολύ, έχεις βγει μαζί του αρκετές φορές, προχωράτε παρακάτω και νιώθεις πως υπάρχουν καλές προϋποθέσεις και προοπτικές. Το πρόβλημα είναι πως τα άγνωστα αυτά πρόσωπα που δεν γνωρίζεις την ύπαρξή τους, προκύπτουν από το γεγονός ότι η μονογαμία και η αποκλειστικότητα δεν είναι αυτονόητα πράγματα για όλους, ούτε και για εκείνον, κι αυτό ακριβώς είναι το roaching. H πολυγαμία.

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή στην αρχή της κάθε σχέσης, που μόνο με ένα απλό ξεκαθάρισμα δεν θα ξεπεραστεί. Όσο αυτά τα θέματα δεν συζητιούνται, τόσο θα συνεχίζει να υπάρχει αυτό το φαινόμενο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.