6 τρόποι για να φορέσετε το οversized λευκό πουκάμισο!

6 τρόποι για να φορέσετε το οversized λευκό πουκάμισο!

Σίγουρα θα έχετε στη συλλογή σας τουλάχιστον ένα λευκό πουκάμισο. Είναι ένα από τα  κλασικά κομμάτια, που μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους, δημιουργώντας πάντα ένα chic αποτέλεσμα, όποιο και αν είναι το προσωπικό σας στιλ. Εμείς σήμερα θα μιλήσουμε για το λευκό, oversized πουκάμισο, το οποίο μπορεί να έχετε, ή να δανείζεστε ενίοτε από τη γκαρνταρόμπα του συντρόφου σας. Δείτε λοιπόν με ποιους τρόπους μπορείτε να κάνετε αυτό το passepartout κομμάτι μέρος του καθημερινού σας στιλ.

1. Φορέστε το με denim σορτς και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσετε στο σέξι σορτς έναν ανδρόγυνο χαρακτήρα και έτσι ο συνδυασμός με το ψηλό τακούνι θα δείχνει πολύ chic. Προσθέστε ένα statement κολιέ ή σκουλαρίκια, και είστε έτοιμη για μια πολύ καλόγουστη βραδινή εμφάνιση.

2. Φορέστε το με flats αντί για φόρεμα. Αν είναι πολύ φαρδυ και μακρύ, μπορείτε να το φορέσετε και σκέτο, αν όμως θεωρείτε ότι είναι κοντό και κινδυνεύει να αποκαλύψει όσα δεν πρέπει, προτιμήστε ένα σορτς από μέσα, το οποίο δε θα φαίνεται, αλλά θα σας κρατάει «ασφαλή».

3. Συνδυάστε το με pencil φούστα και μια ζώνη στη μέση. Αυτός είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος για να το φορέσετε στο γραφείο, τόσο το καλοκαίρι, όσο και τον χειμώνα. Δοκιμάστε τον.

4. Φορέστε το πάνω από το μαγιό σας. Ιδιαίτερα αν φέτος έχετε αγοράσει μαγιό με έντονο μοτίβο και διακοσμητικά στοιχεία, το καλύτερο cover up που μπορείτε να σκεφτείτε, είναι ένα ουδέτερο, λευκό πουκάμισο.

5. Δέστε το στη μέση και φορέστε ψηλόμεσο παντελόνι. Φαντάζεστε πιο chic τρόπο για να δείξετε τους καλογυμνασμένους σας κοιλιακούς;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

6. Και τέλος μπορείτε να το φορέσετε με μια λευκή παντελόνα και να δημιουργήσετε ένα πολύ μίνιμαλ σύνολο, το οποίο συνδυάζεται τέλεια με οποιοδήποτε αξεσουάρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.