Αυτά είναι τα 5 κομμάτια που κάθε stylish γυναίκα θα φορά φέτος το φθινόπωρο!

Αυτά είναι τα 5 κομμάτια που κάθε stylish γυναίκα θα φορά φέτος το φθινόπωρο!

Τα fashion shows για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015 μας έδειξαν τα trends για τη νέα σεζόν(θα μιλήσουμε γι’ αυτά, σύντομα σε επόμενο post) και εμείς εντοπίσαμε τα κομμάτια που θα φορούν όλες οι editors, bloggers αλλά και σταρ του διεθνούς jet set, από τον επόμενο μήνα. Ποια είναι αυτά;

Το ιδανικό crop top

Σε αντίθεση με το σέξι crop top του καλοκαιριού, θα το φορέσεις με ψηλόμεσα παντελόνια, χωρίς να φαίνεται καθόλου δέρμα, για chic εμφανίσεις. Τα tops σε χαλαρή γραμμή θα κυριαρχήσουν.

Ψηλόμεσες παντελόνες

Όπως είπαμε και παραπάνω, οι ψηλόμεσες παντελόνες θα παίξουν κεντρικό ρόλο στο φθινοπωρινό σου στυλ, ενώ, ταυτόχρονα θα σου προσθέσουν πόντους στο ύψος σου, αν συνδυαστούν με σέξι ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Μάξι φορέματα

Τόσο για τις βραδινές, όσο και για τις πρωινές, καθημερινές σου εμφανίσεις, τα μάξι φορέματα θα φορεθούν όσο κανένα άλλο κομμάτι τη νέα σεζόν.

Η κλασική καπαρντίνα

Ένα ρούχο που ποτέ δε φεύγει από τη μόδα. Επένδυσε σε μία καπαρντίνα σε ουδέτερο χρώμα και δε θα βγεις χαμένη.

Ανδρόγυνο στυλ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορείς να το υιοθετήσεις φορώντας είτε deux-pieces κοστούμια, είτε προσθέτοντας ένα μεσάτο blazer στα casual, ή πιο επίσημα looks σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.