Αγνώριστη η Ιρίνα Σάικ με κοντό καρέ [εικόνα]

Αγνώριστη η Ιρίνα Σάικ με κοντό καρέ [εικόνα]

Με κοντό καρέ μαλλί καστανού χρώματος πόζαρε για τον φωτογραφικό φακό η Ιρίνα Σάικ.

Μπορεί η Ρωσίδα καλλονή να διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, τόσο επαγγελματικά όσο και συναισθηματικά, ωστόσο δεν παύει να πειραματίζεται με την εμφάνιση της.

Το εντυπωσιακό μοντέλο φωτογραφήθηκε με το νέο της λοοκ και ανέβασε τη φωτογραφία στο instagram δημιουργώντας ερωτηματικά στους θαυμαστές της. Κανείς δεν γνωρίζει αν η Ιρίνα πράγματι θυσίασε την πλούσια σέξι κόμη της ή απλά φόρεσε μια περούκα για τις ανάγκες της φωτογράφισης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.