ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

6 πράγματα που καθιστούν τις γυναίκες πιο ελκυστικές για τους άντρες (εικόνες)

6 πράγματα που καθιστούν τις γυναίκες πιο ελκυστικές για τους άντρες (εικόνες)

Είτε θέλεις να αυξήσεις τις πιθανότητές σου στο κομμάτι των ραντεβού ή ακόμα και αν απλά βρίσκεις τις μελέτες του στιλ ενδιαφέρουσες, το σημερινό θέμα σε αφορά. Βάζοντας στην άκρη τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας, ψάξαμε να βρούμε τις επιστημονικές εξηγήσεις πίσω από τα fashion items που οι άντρες βρίσκουν πιο ελκυστικά στις γυναίκες.

Από το πιο sexy χρώμα μέχρι ένα απροσδόκητο μέρος του σώματος που πρέπει να αφήνεις ακάλυπτο, μάθε κι εσύ τι χρειάζεται να φοράς για να τον κάνεις να σε κοιτάξει παραπάνω από μία φορά (σύμφωνα με την επιστήμη, πάντα).

Μετακινήσου προς τα κάτω για να μάθεις τα 6 πράγματα που καθιστούν τις γυναίκες πιο ελκυστικές για τους άντρες!

1. ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ /

Σύμφωνα με τη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Archives of Sexual Behavior, δεν είναι μόνο το ύψος του τακουνιού που βρέθηκε να είναι ευθέως ανάλογο με την ελκυστικότητα μιας γυναίκας για τους άντρες. Παίζει όμως σημαντικό ρόλο. Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, είναι πιο πιθανό να προσεγγίσουν αυθόρμητα μια γυναίκα, όσο ψηλώνουν τα τακούνια της!

2. ΟΙ ΓΥΜΝΟΙ ΩΜΟΙ /

Νόμιζες ότι το στήθος και τα οπίσθια είναι τα μόνα χαρακτηριστικά για τα οποία νοιάζονται οι άντρες; Ξανασκέψου το. Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλίας διαπίστωσαν ότι οι άντρες έλκονται πολύ από τους ώμους και τα χέρια των γυναικών.

3. ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΥΡΟ ΦΟΡΕΜΑ /

Το μαύρο έχει καθοριστεί από πολλές πηγές ως το νούμερο ένα χρώμα που συνδέεται με χαρακτηριστικά όπως η σεξουαλικότητα, η αυτοπεποίθηση και η εξυπνάδα!

4. ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ /

Το χρώμα του πάθους, της αγάπης και του έρωτα είναι ένα από τα αγαπημένα των αντρών για τις γυναίκες και των γυναικών για τον εαυτό τους. Έκπληξη! Το Journal of Personality and Social Psychology μόλις επισημοποίησε αυτό που ήδη γνωρίζαμε.

5. Η BODYCON ΣΙΛΟΥΕΤΑ

Ενώ τα μακριά άκρα είναι πάντα ψηλά στον κατάλογο των ελκυστικών χαρακτηριστικών, δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί τη σαγηνευτική απήχηση ενός όμορφου σχήματος κλεψύδρας. Ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό έντυπο Archives of Sexual Behavior δείχνει ότι οι γυναίκες με σωματότυπο κλεψύδρα τείνουν να “πιάνονται” στα μάτια των αντρών γρηγορότερα και να κρατούν το βλέμμα τους περισσότερο επάνω τους σε σχέση με τις υπόλοιπες φίλες τους. Αν έχεις λοιπόν αυτές τις καμπύλες της Kim Kardashian, να είσαι περήφανη για αυτές!

6. ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν και τεχνικά δεν υποστηρίζεται από καμία επίσημη μελέτη (που γνωρίζουμε), κάθε κορίτσι της μόδας γνωρίζει τη δύναμη ενός καλού ζευγαριού γυαλιών ηλίου για να ολοκληρώσει σωστά ένα look και να κρύψει τα κουρασμένα μάτια. Για να μην αναφέρουμε και τη νότα μυστηρίου και ίντριγκας που είναι εγγυημένη για να τραβήξει τα βλέμματα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.