ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φτιάξε μέσα σε λίγα λεπτά το πιο chic χτένισμα για πρωί και βράδυ

Φτιάξε μέσα σε λίγα λεπτά το πιο chic χτένισμα για πρωί και βράδυ

Λατρεύεις τις πλεξούδες και τις επιλέγεις συχνά για τις εμφανίσεις σου, ειδικά τις μέρες που δεν προλαβαίνεις να ισιώσεις τα μαλλιά σου ή τις φορές που φριζάρουν αρκετά από την υγρασία και δεν λένε να σταθούν όπως τα θέλεις.

Εμείς ανακαλύψαμε ένα χτένισμα με πλεξούδες που καταλήγει σε ένα κομψό σινιόν και σου δίνουμε οδηγίες για να το πετύχεις και να λάμψεις σε κάθε look σου. Μπορείς να το δοκιμάσεις για τις πρωινές αλλά και τις βραδινές εμφανίσεις σου, όπως επίσης και για τις formal.

Μερικά tips που θα σου φανούν απολύτως χρήσιμα:

1. Καλό είναι να χρησιμοποιήσεις ένα προϊόν για να μειώσεις το φριζάρισμα, πριν αρχίσεις να φτιάχνεις τις πλεξούδες.

2. Μπορείς να αφήσεις μερικά τουφάκια να πετάνε, καθώς έτσι το χτένισμά σου θα δείχνει πιο φυσικό και όχι άσχημα στιλιζαρισμένο.

3. Δοκίμασε να αραιώσεις κάπως τις πλεξούδες που θα φτιάξεις για να μη δείχνουν τόσο σφιχτές.

4. Μερικά τσιμπιδάκια θα σου φανούν απολύτως χρήσιμα.

5. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα hairspray για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Βήμα 1

Αφού χτενίσεις καλά τα μαλλιά σου και εφαρμόσεις το προϊόν που θα μειώσει το φριζάρισμα, χώρισέ τα σε 4 μέρη, για να έχεις δύο στο κάτω τμήμα του κεφαλιού και δύο στο πάνω. Τύλιξε το καθένα με ένα μεγάλο τσιμπιδάκι.

Βήμα 2

Στα δύο κάτω μέρη που έχεις χωρίσει, φτιάξε δύο πλεξουδάκια.

Βήμα 3

Έπειτα, προσπάθησε να ανοίξεις ελάχιστα την κάθε πλεξούδα για να δείχνει πιο φυσική και όχι τόσο σφιχτή.

Βήμα 4

Τράβηξε τη μία προς τα αριστερά και την άλλη προς τα δεξιά. Ουσιαστικά, η μία θα βρίσκεται πάνω από την άλλη. Στερέωσε την άκρη κάθε πλεξούδας με τσιμπιδάκια.

Βήμα 5

Στα δύο μπροστά μέρη που έχεις χωρίσει αριστερά και δεξιά, μπορείς να φτιάξεις δύο απλές ή γαλλικές πλεξούδες. Φρόντισε να είναι σχετικά πιο λεπτές από τις προηγούμενες που έφτιαξες.

Βήμα 6

Τύλιξέ τις σαν στεφανάκι και στερέωσέ τις με ένα-δύο τσιμπιδάκια.

Βήμα 7

Άφησε μερικές τούφες αριστερά και δεξιά αν θες και έπειτα, χρησιμοποίησε το hairspray. Θα χρειαστείς ελάχιστα λεπτά για να πετύχεις το χτένισμά σου και το σίγουρο είναι πως θα δείχνεις υπέροχη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: joytv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.