ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δείτε τη νέα τάση για τα μαλλιά που σίγουρα θα λατρέψετε (εικόνες)

Δείτε τη νέα τάση για τα μαλλιά που σίγουρα θα λατρέψετε (εικόνες)

Ένα hair trend που σίγουρα θα λατρέψεις…

Επιτέλους! Τα trends αυτή τη σεζόν είναι με το μέρος μας. Και δεν το λέω αυτό τυχαία, αφού παρατηρήσαμε ότι μερικές από τις μεγαλύτερες σταρ αφήνουν τη ρίζα να… κατέβει και δημιουργούν ένα από τα αγαπημένα μας hair color trends -που αποδεικνύεται και ιδιαίτερα βολικό για τις γυναίκες.

Αν μέχρι πριν από λίγο καιρό οι ανταύγειες που ξεκινούν από τη ρίζα των μαλλιών, αλλά και η ομοιόμορφη βαφή από τις ρίζες εώς και τις άκρες των μαλλιών ήταν αυτό που ζητούσαμε από τον κομμωτή μας, η νέα σεζόν μοιάζει να φέρνει τα πάνω κάτω.

Οι νέες τάσεις θέλουν τα μαλλιά μας στη ρίζα, 2-3 τόνους πιο σκούρα από ότι τα υπόλοιπα, ώστε το συνολικό αποτέλεσμα να δίνει την αίσθηση πως τα μαλλιά μας έχουν ανοίξει φυσικά από τον ήλιο -κι ας είναι πλέον φθινόπωρο!

Αυτό σημαίνει πως απλά αφήνουμε τη ρίζα μας να κατέβει; Όχι. Το σημαντικό για να υιοθετήσεις την αγαπημένη τάση των celebrities, είναι να μην υπάρχει τρομερή διαφορά ανάμεσα στο φυσικό σου χρώμα στη ρίζα και τη βαφή σου, διαφορετικά ναι μεν η ρίζα πρέπει να παραμείνει πιο σκούρα, αλλά πρέπει να ανοίξει τόσο ώστε να δένει αρμονικά με το υπόλοιπο χρώμα. Όπως επίσης πρέπει να προσέξεις μέχρι το που είναι εφικτό να «κατέβει» η ρίζα, ανάλογα με τη διαφορά των χρωμάτων αλλά και το μήκος των μαλλιών!

Δες πως 7 celebrities υιοθετούν το hair color trend και ακύρωσε το ραντεβού με τον κομμωτή σου:

#1 Ντρου Μπάριμουρ:1

#2 Μάιλι Σάιρους:2

#3 Σάρα Τζέσικα Πάρκερ:3

#4 Ρίτα Όρα:4

#5 Μπλέικ Λάιβλι:5

#6 Μπιγιονσέ:6

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#7 Τζέσικα Άλμπα:7

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.