ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

5 φθινοπωρινά σύνολα που κολακεύουν κάθε σωματότυπο! (εικόνες)

5 φθινοπωρινά σύνολα που κολακεύουν κάθε σωματότυπο! (εικόνες)

Το φθινόπωρο έρχεται και τα φθινοπωρινά trends περιμένουν να τους δώσεις μια ευκαιρία βάζοντάς τα στην ντουλάπα σου. Δες ποια είναι τα 5 πιο δυνατά trends του φετινού φθινοπώρου και λάβε τα μέτρα σου. 

Ένα μπλουζοφόρεμα με σκίσιμο στο πλάι

1fall

Είτε το δικό σου είναι αρκετά μακρύ που μπορεί να φορεθεί και ως φόρεμα είτε είναι κοντά και το φοράς με ένα τζιν παντελόνι, θα διαπιστώσεις πως ένα τέτοιο ρούχο θα σε βολέψει πάρα πολύ όποιος κι αν είναι ο σωματότυπός σου. 

Ένα σικ LBD

2fall

Κάθε σιλουέτα μπορεί να βρει το μαύρο φόρεμα που θα της ταιριάξει και θα την κάνει να αισθάνεται άνετα. Βρες ένα φόρεμα που κολακεύει τα καλά στοιχεία του σώματός σου όποια κι αν είναι αυτά. 

Μια φούστα με κουμπιά μπροστά

3fall

Αυτή τη σεζόν οι φούστες με κουμπιά μπροστά σε σουέντ ή σε τζιν είναι το απόλυτο trend. Μπορείς να τις βρεις σε διάφορα μήκη και σχέδια και έτσι έχεις πολλές επιλογές. 

Μια καμπαρντίνα εμπνευσμένη από το στρατό

4fall

Αποτελεί ένα από τα πιο καυτά trends του φθινοπώρου και σίγουρα θα τη δεις να κυκλοφορεί πολύ. Είτε προτιμάς τη δική σου μακριά είτε πιο κοντή, η αλήθεια είναι πως μπορείς να την ταιριάξεις με κάθε outfit.

Ένα τζιν φόρεμα

5fall

Ήταν στη μόδα το καλοκαίρι και εξακολουθούν να είναι στη μόδα και το φθινόπωρο. Ένα τζιν φόρεμα θα σε κάνει να αισθανθείς άνετα και μπορείς να το συνδυάσεις όπως θέλεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.