ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Τα μυστικά των fashionistas για να πετύχεις το σωστό layering! (φωτό)

Τα μυστικά των fashionistas για να πετύχεις το σωστό layering! (φωτό)

Συνδύασε τα αγαπημένα σου κομμάτια, εύκολα και με στυλ όπως τα it girls…

Το φθινόπωρο είναι η αγαπημένη μας εποχή για layering, αφού δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα για να φορέσεις το παλτό σου, αλλά αυτό το βραδινό αεράκι θέλει ένα… εφεδρικό κομμάτι ανά χείρας.

Σε αυτό το fashion πρόβλημα, έρχεται να δώσει τη λύση το layering: δηλαδή ο σωστός συνδυασμός διαφορετικών κομματιών και αξεσουάρ που ταυτόχρονα, χαρίζουν μια πινελιά στυλ σε κάθε σου εμφάνιση. Φόρεσε λοιπόν το αγαπημένο σου καλοκαιρινό φόρεμα με ένα πουκάμισο, συνδύασε το σέξι τοπ σου με ένα loose ζακετάκι και «παίξε» με διαφορετικές υφές και υφάσματα!

Αν είσαι… πρωτάρα στο layering, πάρε μαθήματα στυλ από τις fashionistas και βγες κερδισμένη:

#1 Πουκάμισο μέσα από το sleeveless φόρεμα σου:1

#2 Μακρύ γιλέκο+ μακρυμάνικο μπλουζάκι:2

#3 Φούτερ πάνω από το πουκάμισο:3

#4 Χαλαρό φούτερ πάνω από summer φόρεμα και τζην παντελόνι από κάτω:4

#5 T-shirt μέσα από το slip dress και denim jacket δεμένο στη μέση:6

#6 Denim jacket πάνω από το ανοιξιάτικο φούτερ:7

#7 Χαλαρό, πλεκτό πουλόβερ πάνω από το λευκό t-shirt:9

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#8 Leather jacket πάνω από summer dress:10

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.