ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το πρωί δασκάλα και το βράδυ live sex show! [φωτό]

Το πρωί δασκάλα και το βράδυ live sex show! [φωτό]

Η Κριστίν Σάντμαν (Kristin Sundman), δασκάλα μουσικής στο Γυμνάσιο Ρούσβελτ στο Κεντ του Οχάιο, παραιτήθηκε από το σχολείο που εργαζόταν όταν αποκαλύφθηκε ότι έκανε και δεύτερη δουλειά.

Ποια δουλειά; Πρόσφερε ερωτικό θέαμα «ζωντανά» μέσω διαδικτύου από έναν ιστότοπο με κάμερες για «ζωντανές» εκτονώσεις. Δεν «παρουσίαζε» την εκπομπή μόνη, είχε και παρέα (το λες και… συμπαρουσιάστρια) ακόμα μια κοπέλα, την Κλειώ.

Η 31χρονη δασκάλα -από ό,τι φαίνεται- δεν είχε κανένα κόλλημα να διαφημίσει τις διαδικτυακές υπηρεσίες της και μέσω Twitter αναζητώντας πελάτες.

Στο Twitter κυκλοφορούσε με το διαδικτυακό ψευδώνυμο melodyXXXtune. Ο λογαριασμός αυτός έχει πλέον καταργηθεί.

Στο διαδίκτυο διέρρευσαν πολλές φωτογραφίες της, όπου «παίζει» με μια κοπέλα,  βγαίνει από τη μπανιέρα της.

Επίσης, βίντεο με την ίδια σε «δράση» αναρτήθηκαν και σε σάιτ με περιεχόμενο για ενήλικες, τα οποία κατέβηκαν ύστερα από διαμαρτυρία της ίδιας.

Η Σάντμαν εργαζόταν επί 8 χρόνια στο σχολείο και είχε αξιολογηθεί ως εξαιρετική δασκάλα και εργαζόμενη.

Τώρα αυτό που διερευνάται είναι εάν στη «διαρροή» των φωτογραφιών της Σάντμαν, από το site όπου έκανε το διαδικτυακό της σόου, εμπλέκονται και κάποιοι μαθητές της.

Πάντως δεν μπορείτε να πείτε. Η δασκάλα είναι σκέτη… μελωδία!  Sundman2

Και τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με τη δασκάλα μουσικής:

Sundman5 Sundman6

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Sundman7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.