ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο απόλυτος οδηγός για μπούκλες κομμωτηρίου!

Ο απόλυτος οδηγός για μπούκλες κομμωτηρίου!

Αν εδώ και χρόνια παιδεύεσαι με τις μπούκλες σου και κάθε τόσο θέλεις όσο τίποτα άλλο να μεταμορφωθούν στα πιο ίσια, λεία και λαμπερά μαλλιά, μάλλον πρέπει να δεις την κατάσταση λίγο διαφορετικά και να τις εκτιμήσεις λίγο παραπάνω. Ακολουθώντας τις σωστές διαδικασίες τόσο για το λούσιμο και το χτένισμα όσο και για το κόψιμο των μαλλιών σου, θα πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα και οι μπούκλες σου θα πρωταγωνιστούν σε κάθε εντυπωσιακό beauty look σου.

1. Το μυστικό είναι να λούζεσαι σωστά.

Φυσικά, γνωρίζεις -κι αν δεν γνωρίζεις, καλό είναι να το μάθεις- πως όσο πιο σγουρά είναι τα μαλλιά σου τόσο πιο δύσκολο είναι να στρώσουν την ίδια μέρα που θα τα λούσεις. Οπότε αν θέλεις να είναι περιποιημένα σε μία συνέντευξη για δουλειά, στην ορκωμοσία σου ή στον γάμο σου, είναι προτιμότερο να τα λούσεις την προηγούμενη.

Επιπλέον, καλό είναι να αποφεύγεις να τα λούζεις καθημερινά, γιατί θα είναι συνεχώς φριζαρισμένα και ατίθασα. Δοκίμασε να χρησιμοποιείς λιγότερο σαμπουάν και περισσότερο conditioner, ώστε να μπορείς να τα χτενίζεις πιο εύκολα.

2. Πώς χτενίζεις τις μπούκλες σου;

Αν κάθε πρωί μαζί με εσένα ξυπνάει και η ζούγκλα στα μαλλιά σου -όπως έλεγε και μια παλιά διαφήμιση- μάλλον πρέπει να ανακαλύψεις τη σωστή διαδικασία για να χτενίζεις τις μπούκλες σου. Εννοείται πως πρέπει να χαρίσεις τις βούρτσες που κάποτε είχες αγοράσει, στην αδερφή σου ή την κολλητή σου που έχουν ίσια μαλλιά και να προμηθευτείς μία καλή χτένα που θα ξεμπερδεύει και θα περιποιείται τα σγουρά μαλλιά σου. Μπορείς επίσης, να χρησιμοποιείς ένα προϊόν και στη συνέχεια, να ξεχωρίζεις τις μπούκλες σου με τα δάχτυλά σου.

3. Τα προϊόντα που χρησιμοποιείς κάνουν τη διαφορά.

Καλό είναι να προμηθευτείς τα κατάλληλα προϊόντα για τις μπούκλες σου. Φρόντισε να έχεις πάντα στο νεσεσέρ σου ένα λαδάκι για τα μαλλιά που θα τα ενισχύει, χωρίς να δείχνουν τόσο ατίθασα, ενώ για δυνατό κράτημα προτίμησε ένα gel ή έναν αφρό με ελαφριά σύνθεση. Καλό είναι να αποφεύγεις τα έλαια με πιο βαριά υφή, όπως είναι το λάδι καρύδας ή το argan oil.

4. Πώς πρέπει να κόβεις τα μαλλιά σου;

Αν θέλεις να πειράξεις το μήκος, μάλλον πρέπει να ζητήσεις από τον κομμωτή σου ένα προσεκτικό φιλάρισμα, για να μη δείχνουν μονότονα και να μη βαραίνουν στις άκρες. Ωστόσο, θα πρέπει να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή και στην υφή τους που μπορείς να διορθώσεις με τα κατάλληλα προϊόντα και εργαλεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: joytv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.