ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Διάσημα κοντά κουρέματα που θα σας κάνουν να θέλετε να κουρευτείτε τώρα [φωτό]

Διάσημα κοντά κουρέματα που θα σας κάνουν να θέλετε να κουρευτείτε τώρα [φωτό]

Τα πιο γνωστά και χαρακτηριστικά κοντά κουρέματα (το λεγόμενο pixie) ανήκουν στην Audrey Hepburn, την Jean Seberg και την Mia Farrow

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το χαρακτηριστικό κοντό κούρεμα της Audrey Hepburn, της Jean Seberg και της Mia Farrow; Οι γυναίκες αυτές τόλμησαν να κάνουν ένα «αγορίστικο» κούρεμα σε μία εποχή που τα μακριά και φουντωτά μαλλιά ήταν εξαιρετικά δημοφιλή. Το look τους έδινε μία αίσθηση ελευθερίας, την οποία πολλές νεότερες σταρ, όπως η Halle Berry, η Charlize Theron και η Ginnifer Goodwin θέλησαν να υιοθετήσουν.

«Τίποτα δεν μπορεί να τονίσει περισσότερο ένα πρόσωπο από ένα χαριτωμένο κοντό χτένισμα», σύμφωνα με την κομμώτρια πολλών διάσημων, Sasha Breuer, που επιμελήθηκε το κοντό κούρεμα της Anne Hathaway.

Η συμβουλή που δίνει για έναν τέτοιο χτένισμα είναι η εξής: Μην προσπαθήσετε να επιβάλλετε στον εαυτό σας αυτό το χτένισμα, αλλά ευχαριστηθείτε το. «Τα κοντά μαλλιά χρειάζονται ελάχιστη συντήρηση. Το μυστικό είναι να μην κάνετε πολλά πράγματα. Παίξτε απλά λίγο με τα μαλλιά σας για να δώσετε την υφή που θέλετε».

Εσείς ποιο από τα παρακάτω κουρέματα σας άρεσε περισσότερο;

Audrey Hepburn, γύρω στο 1950

Getty Images

Jean Seberg, γύρω στο 1960

Getty Images

Twiggy, γύρω στο 1967

Getty Images

Liza Minnelli, 1967

Getty Images

Mia Farrow, 1967

Getty Images

Linda Evangelista, 1989

Getty Images

Winona Ryder, 1994

Getty Images

Keri Russell, 1999

Getty Images

Keira Knightley, 2005

Getty Images

Audrey Tautou, 2006

Getty Images

Halle Berry, 2009

Getty Images

Carey Mulligan, 2011

Getty Images

Anne Hathaway, 2012

Steve Granitz via Getty Images

Rihanna, 2012

Getty Images

Ginnifer Goodwin, 2013

Getty Images

Charlize Theron, 2013

Getty Images

Jennifer Lawrence, 2013

Jon Kopaloff via Getty Images

Keke Palmer, 2014

Raymond Hall via Getty Images

Faith Hill, 2015

Axelle/Bauer-Griffin via Getty Images

Tyra Banks, 2015

Jon Kopaloff via Getty Images

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Dana Oliver (huffingtonpost.gr)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.