6 τρόποι να φορέσεις το λευκό πουκάμισο που θα απογειώσουν την εμφάνιση σου (φωτό)

6 τρόποι να φορέσεις το λευκό πουκάμισο που θα απογειώσουν την εμφάνιση σου (φωτό)

Φόρεσε το από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή σου έξοδο με τους πιο κομψούς και stylish συνδυασμούς και απογείωσε κάθε σου εμφάνιση!

Δες 5+1 super chic προτάσεις για να το φορέσεις σήμερα:

#1 Συνδυασμένο με ένα αμάνικο πουλοβεράκι1

#2 Μέσα από πουλόβερ έτσι ώστε να φαίνεται μόνο το χαριτωμένο γιακαδάκι του2

#3 Συνδυασμένο με ένα σακάκι -από το πιο κλασικό μέχρι το πιο ιδιαίτερο3

#4 Σε total white look που είναι αγαπημένη τάσγ της μόδας και το φετινό χειμώνα4

#5 Μέσα από μπλούζα, έτσι ώστε να φαίνεται όχι μόνο ο γιακάς, αλλά και το κάτω μέρος του, καθώς και οι μανσέτες.5

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#6 Συνδυασμένο με δερμάτινη φούστα ή παντελόνι -η επιλογή του να το δέσεις με κόμπο στη μέση είναι τάση που επιστρέφει από τα 80s6

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.