Οι καλύτεροι συνδυασμοί για εμφανίσεις με χακί παρκά παλτό όλη την ημέρα! [φωτό]

Οι καλύτεροι συνδυασμοί για εμφανίσεις με χακί παρκά παλτό όλη την ημέρα! [φωτό]

Είναι τάση εδώ και δύο χρόνια και πλέον το χακί παρκά παλτό έχει γίνει must για τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Μπορεί το military στυλ να μην  είναι στα «πάνω του», αλλά το συγκεκριμένο παλτό παραμένει πρώτο στις προτιμήσεις μας.

Το ουδέτερο χρώμα του σας επιτρέπει να κάνετε πολλούς συνδυασμούς και να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Και επειδή οι συνδυασμοί των διάσημων είναι πάντα λίγο πιο ψαγμένοι, πάρτε ιδέες από τα παρακάτω outfits και αξιοποιήστε σωστά τα ρούχα της γκαρναρόμπας σας.

Total Black

To top ντύσιμο για safe & sound εμφανίσεις, είναι φυσικά το total black outfit και το χακί παλτό. Αν έχετε και καμηλό αξεσουάρ όπως η Kendal Jenner, τότε ακόμη καλύτερα!

Ένα κασκόλ σε απαλό κόκκινο ή ροζ χρώμα όχι μόνο θα σας ζεστάνει, αλλά θα δώσει μία πιο girly πινελιά στο miliary στιλ σας.

Δερμάτινο παντελόνι

Για τις βραδινές σας εξόδους, ένα είναι το top ντύσιμο. Δερμάτινο παντελόνι, μυτερή γόβα και ένα απλό top. Σε αυτό το ντύσιμο, το παρκά είναι η καλύτερη επιλογή για πανωφόρι.

Γούνινη επένδυση και boyfriend τζιν

Για πιο ροκ εμφανίσεις όπως αυτή της Siena Miller ένα ψηλόμεσο με σκισήματα τζιν σε συνδυασμό με μία μπότα της επιλογής σας, είναι ότι πιο άνετο μπορείτε να φορέσετε το πρωί.

Αθλητικά παπούτσια

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μην ξεχνάτε πως τα snickers ταιριάζουν με τα πάντα. Ένα μακρύ χαρκί παρκά θα ταιριάξει απόλυτα με τα αθλητικά σας, χωρίς να χρειάζεται να αναδείξειτε κάτι άλλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.