Επιμελώς ατημέλητο look: Πώς μπορεί να το πετύχει μία γυναίκα (φωτό)

Επιμελώς ατημέλητο look: Πώς μπορεί να το πετύχει μία γυναίκα (φωτό)

Όλοι ζηλεύουμε αυτές τις κουλ κοπέλες με τις οποίες το διαδίκτυο έχει εμμονή. Είναι αυτές με τα τέλεια μαλλιά, το απίστευτα γυαλιστερό και αψεγάδιαστο δέρμα και το υφάκι που «φωνάζει»: «Το ξέρω ότι είμαι τέλεια. Αλλά να ξέρετε ότι δεν προσπαθώ καθόλου».

Είναι οι ίδιες που λένε ότι τα μαλλιά τους είναι άψογα και ας έχουν μόλις σηκωθεί από το κρεβάτι και το δέρμα τους λείο και λαμπερό και ας έχουν βάλει μόνο λάδι καρύδας και λίγη αντηλιακή.

Το refinery29.com ρώτησε τους καλύτερους στο είδος και ζήτησε τη συμβουλή τους. Το αποτέλεσμα; Δυο λουκ για αυτές που θέλουν να είναι τέλειες χωρίς καμία προσπάθεια.

Ανακατεμένες μπούκλες, αφέλειες και ομπρε χείλη

Ακατάστατες μπούκλες και «ξεθωριασμένα» κραγιόν είναι και πάλι στην μόδα κάνοντας τις τεμπέλες να πανηγυρίζουν. Το λουκ όχι μόνο φαίνεται εύκολο αλλά γίνεται και χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια.

Σύμφωνα με την μακιγιέρ Ανδριανή Βασιλείου το όμπρε λουκ γίνεται λαμβάνοντας υπόψη το φυσικό τόνο των χειλιών. «Δουλέψτε τα χείλη σας ξεκινώντας από έξω προς τα μέσα και βάλτε χρώματα στο φυσικό τόνο των χειλιών σας. Οσο προχωράτε προς το εσωτερικό χρησιμοποιήστε πιο σκούρο τόνο κραγιόν» δήλωσε.

«Δεν χρειάζεται καμία ακρίβεια στην εφαρμογή» τόνισε. «Μπορείτε να το κάνετε ακόμα και χωρίς καθρέφτη» πρόσθεσε. «Το αποτέλεσμα είναι ένα απαλό ομπρε που κάνει τα χείλη σας να φαίνονται πιο σαρκώδη».

Πιάστε τα μαλλιά σας κότσο σε στυλ σούμο και αφήστε τις άκρες να πέσουν στο μέτωπο σαν αφέλειες. Φορέσετε άνετα ρούχα σε στυλ πιτζάμας και το επιμελώς ατημέλητο λουκ σας είναι έτοιμο.

Smokey eyes: Αξιόπιστε ότι έμεινε από το μακιγιάζ την προηγούμενης νύχτας

Μόλις ξύπνησες και μέσα στη ζάλη σου διαπιστώνεις ότι το ντεμακιγιάζ σου δεν έκανε και τόσο καλά τη δουλειά του. Αξιοποίησε ότι απέμεινε στο πρόσωπο σας από την ξέφρενη νύχτα και κάνε ένα εντυπωσιακό smokey eyes. Διορθώστε τις μουτζούρες που έχουν απομείνει απλώνοντας μια σκούρα σκιά και βάλτε ένα άχρωμο κραγιόν. Α! Και με ξεχάστε την μάσκαρα για βλέμμα έντονο και γεμάτο υποσχέσεις.

«Κάντε τα μαλλιά σας να φαίνονται σέξι» λέει ο κομμωτής Κλαιν Νίλσεν και συμβουλεύει να πιάσουμε μερικές τούφες και να τις στερεώσουμε πίσω στο κεφάλι μας με τσιμπιδάκια. «Αν δείτε κάποιες τούφες να φεύγουν από τη θέση τους μην ανησυχήσετε αυτός είναι ο στόχος». Για έξτρα όγκο κρεπάρετε τα μαλλιά που βρίσκονται στην κορυφή και είστε έτοιμη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.