ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πουλόβερ: Το μυστικό για να σε δείχνουν πιο αδύνατη

Πουλόβερ: Το μυστικό για να σε δείχνουν πιο αδύνατη

Υπάρχει γυναίκα που φοράει ένα μάλλινο ή ένα κασμιρένιο πουλόβερ και να δείχνει πιο αδύνατη;

Ο χειμώνας είναι ο αγαπημένος μήνας της Etta. Λατρεύει τις βόλτες στις στολισμένες γειτονιές, να κάνει ψώνια για τα Χριστούγεννα και να φοράει το αγαπημένο της πουλόβερ. Αυτό που κρύβει τις δίπλες στην κοιλιά και την περιφέρεια. Αλήθεια, τα κρύβει όλα αυτά ή απλά φοράει κάτι που τονίζει περισσότερο αυτά τα ‘προβληματικά’ σημεία;

Ναι, τα φαρδιά πουλόβερ δεν σε δείχνουν πιο αδύνατη, όπως επίσης και τα πουλόβερ με ρίγες. Αυτά τα λατρεμένα πουλόβερ που είναι μαλακά και θέλεις να τα χρησιμοποιήσεις για μαξιλάρι και να τα χαϊδεύεις σαν να ήταν γάτα, σε παχαίνουν. Όχι όμως όλα. Το μυστικό είναι να διαλέξεις το σωστό. Δες τι κάνω εγώ:

  • Αποφεύγω τα πολύ φαρδιά πουλόβερ, αυτά που έχουν πολύ ύφασμα και χωράνε ακόμα και στον φίλο μου.
  • Αποφεύγω τα πολύ στενά, αυτά που κολλάνε πάνω μου και δεν μπορώ να πάρω ανάσα. Ούτε αυτά ‘κόβουν’.
  • Αποφεύγω τα πουλόβερ σε ανοιχτά χρώματα
  • Αποφεύγω τα πουλόβερ με σχέδια γεωμετρικά, όπως ρόμβους και βούλες

Προσέχω ώστε:

  • Πάντα επιλέγω πουλόβερ σε ήρεμα χρώματα (γκρι, μπεζ και μαύρο που ‘κόβει’)
  • Πάντα επιλέγω πουλόβερ που μου ταιριάζουν απόλυτα στο μέγεθος και δεν είναι πολύ μακριά ή πολύ κοντά.
  • Τα πουλόβερ που είναι στενά μπορούν να συνδυαστούν με ζακέτα στο ίδιο χρώμα (σαν σετάκι). Την ζακέτα δεν την κουμπώνω ώστε να κρύβει τα ‘πλαϊνά’ της κοιλιάς , ενώ φοράω κι ένα κολιέ που σπάει την μονοτονία του χρώματος.
  • Τα φορέματα-πουλόβερ σε δείχνουν πιο αδύνατη. Εμένα τουλάχιστον δεν με παχαίνουν καθόλου.
  • Φοράω πουλόβερ με V λαιμόκοψη – για να μην τραβάω βλέμματα στην κοιλιά και το συνδυάζω με μαύρη φούστα ή με παντελόνι καμπάνα.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Mrs Etta Candy (joytv.gr)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.