ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η γυναίκα που έχει στόχο το στήθος της να φτάσει τα 10 κιλά!- Το μεγαλώνει χωρίς χειρουργικές επεμβάσεις… (φωτό)

Η γυναίκα που έχει στόχο το στήθος της να φτάσει τα 10 κιλά!- Το μεγαλώνει χωρίς χειρουργικές επεμβάσεις… (φωτό)

Η 27χρονη Martina «Big» από τη Γερμανία εγκατέλειψε τη δουλειά της ως αεροσυνοδός για να γίνει μοντέλο. Είχε πρώτα μεγαλώσει το στήθος της στο αδιανόητο μέγεθος 32Ν και λέει πως αυτή ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής της.

Η μεγέθυνση του στήθους της περιλάμβανε την τοποθέτηση ενθεμάτων σαν σακούλες, τα οποία ο γιατρός «φουσκώνει» μέσω μιας βαλβίδας κάτω από τη μασχάλη της!

«Πλέον μεγαλώνω το στήθος μου χωρίς χειρουργείο. Υπάρχει μια βαλβίδα κάτω από το δέρμα μου, δεν φαίνεται, μπορείς μόνο να τη νιώσεις. Είναι φοβερός τρόπος να τα μεγαλώνεις ολοένα και περισσότερο», λέει στην εκπομπή «Bodyshockers» του Channel 4.

Μέχρι στιγμής η Martina έχει κάνει 17 ενέσεις αλατούχου διαλύματος στο στήθος της- όλες τις έκανε γιατρός- για να φτάσει από το 32D, που ήταν το κανονικό μέγεθός της, στο 32N και χωρίς ενθέματα σιλικόνης.

Το κάθε στήθος της Martina έχει πλέον βάρος τριών κιλών αλλά η 27χρονη δεν σκοπεύει ακόμα να σταματήσει.

«Το σκλόγκαν μου είναι πως το μεγάλο δεν είναι αρκετά μεγάλο. Σε δύο μήνες θα γίνουν λίγο ακόμα πιο μεγάλα. Δεν θα γίνει με επέμβαση αλλά με γέμισμα», περιγράφει, «ανυπομονώ να τα κάνω μεγαλύτερα και μεγαλύτερα και μεγαλύτερα. Το μεγάλο στήθος μου είναι η καλύτερη απόφαση της ζωής μου. Πρέπει βέβαια να είσαι προσεκτική, ο στόχος μου είναι ο κάθε μαστός να φτάσει τα πέντε κιλά».

Σε ό,τι αφορά τα εσώρουχα, λέει πως στη Γερμανία δεν βρίσκει στο νούμερό της και τα παραγγέλνει από τη Βρετανία.

Εκτός από την επένδυση στο στήθος της, η Martina έχει ξοδέψει περίπου 65.000 ευρώ για επεμβάσεις στα χείλη, τη μύτη, τους μηρούς και την κοιλιά της.

Στόχος της λέει είναι να γίνει σαν τη Μπάρμπι αλλά «όχι μια φουσκωμένη ακραία εκδοχή της»!

Ο σύντροφός της, με τον οποίο είναι μαζί 12 χρόνια, λέει πως λατρεύει τη μεταμόρφωσή της. «Μου αρέσει όλο το στήθος, το πιο σημαντικό είναι το σχήμα και το μέγεθος. Η Martina είναι ένα όμορφο, ονειρεμένο κορίτσι», λέει.

Ο Michael ήταν πιλότος και ήταν εκείνος που παρακίνησε τη Martina να αφήσει τη δουλειά της αεροσυνοδού και να γίνει μοντέλο. Σήμερα είναι και ο ίδιος μάνατζέρ της και «προσωπικός στυλίστας» της. martina9

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
martina6martina7martina8martina5martina4martina3martina2martina1martina10
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.