Πώς μπορείτε να φορέσετε το ίδιο φόρεμα με 4 διαφορετικούς τρόπους [φωτό]

Πώς μπορείτε να φορέσετε το ίδιο φόρεμα με 4 διαφορετικούς τρόπους [φωτό]

Καθώς είμαστε ήδη στην Ανοιξη και το καλοκαίρι πλέον δεν μοιάζει πολύ μακριά, όλοι έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε τους καλοκαιρινούς γάμους που έχουμε να πάμε. Και ο πονοκέφαλος του «τι θα φορέσω» έχει ήδη αρχίσει να μας πιάνει…. 

«Γάμοι φίλων, με τους ίδιους καλεσμένους, άρα δεν γίνεται να πάρω ένα φόρεμα για να το βάλω σε όλους…». Αυτές είναι οι σκέψεις που προκαλούν συνήθως πονοκέφαλο, σκέψεις, όμως οι οποίες μπορεί να καταπολεμηθούν. Ενα φόρεμα και λίγη φαντασία αρκούν για να κάνετε τέσσερις εμφανίσεις τελείως διαφορετική η μία από την άλλη. 

Το φόρεμα 

Πρόκειται για το «Αlice McCall Crystalized Off-the-Shoulder Dress», αξίας 350 ευρώ.  Ενσωματώνει διάφορες τάσεις της μόδας όπως ανοιχτούς ώμους, τυπώματα λουλουδιών και μήκος (πάνω από τον αστράγαλο), είναι εντυπωσιακό, αέρινο και άκρως καλοκαιρινό (λόγω της διαφάνειας) και ευπροσάρμοστο (λόγω του χρώματός του, το οποίο είναι τόσο ουδέτερο όσο χρειάζεται). Ενα φόρεμα το οποίο και μόνο του με ένα πεδιλάκι ολόσκετο τραβάει το βλέμμα, αλλά και με τα κατάλληλα αξεσουάρ να αλλάξει τελείως στιλ και να γίνει ένα… άλλο!

  • Glamour

To μυστικό για μια άκρως επιβλητική εμφάνιση είναι το μαύρο χρώμα. Αφού δεν το έχουμε στο φόρεμα, το βάζουμε μέσω των αξεσουάρ. Ενα εντυπωσιακό μαύρο πέδιλο, ένα μίνι clutch, κατά προτίμηση σατέν για να δώσει δραματικότητα στην εμφάνιση και ένα τσόκερ με επίσης σατέν λουράκια. Ναι, τα μαλλιά πρέπει να είναι πιασμένα επάνω σε αυστηρό σινιόν. 

  • Βeach Wedding 

Kρατάμε μόνο το φόρεμα, το οποίο και το αφήνουμε να πρωταγωνιστήσει. Βάζουμε στρωτά πέδιλα στην ίδια απόχρωση με το φόρεμα, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και ένα… ψάθινο καπέλο! Ναι, εν προκειμένω αυτό είναι το αξεσουάρ που θα κάνει τη διαφορά και θα κάνει όλο το λουκ… παραλίας! Τα υπόλοιπα αξεσουάρ απαγορεύονται ρητά. 

  • Coctail

Το χρώμα του φορέματος είναι τέτοιο που μπορεί να συνδυαστεί με κάθε άλλο. Επιλέγουμε ένα σε ασημί απόχρωση, που είναι και στη μόδα, ψηλό, με χοντρά κορδόνια για να τραβήξουμε το βλέμμα προς τα κάτω. Απαιτείται ένα παιχνιδιάρικο τσαντάκι σε μια από τις αποχρώσεις του φορέματος και ένα σκουλαρίκι. Ενα ζευγάρι  σαν αυτά της φωτογραφίας είναι η ιδανικότερη επιλογή. 

  • Το look της…. υπερβολής! 

Ενας άλλος τρόπος για να αλλάξουμε τελείως το φόρεμα είναι να το φορέσουμε με ένα παπούτσι με μέτριο τακούνι στα χρώματα του φορέματος αλλά και της τσάντας. Η τσάντα, υποχρεωτικά πρέπει να τραβάει το βλέμμα και να είναι πιο… δυνατή από το φόρεμα. Σαν αυτή στην παρακάτω φωτογραφία. Εξίσου εντυπωσιακό πρέπει να είναι και το κόσμημα που θα επιλέξουμε να βάλουμε. Επειδή τόσο το φόρεμα όσο και η τσάντα έχουν τυπώματα λουλουδιών καλό είναι, σε ότι αφορά το κόσμημα να αποφευχθεί η υπερβολή στο μέγεθος και στο σχέδιο και να προτιμηθεί ένα σε λιτή γραμμή αλλά σε έντονο χρώμα, δηλαδή κίτρινο χρυσό! 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.