ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Το καλοκαίρι είναι εδώ: Πώς θα φορέσετε με διαφορετικούς τρόπους το παρεό σας

Το καλοκαίρι είναι εδώ: Πώς θα φορέσετε με διαφορετικούς τρόπους το παρεό σας

Διαβάστε πέντε διαφορετικούς τρόπους για να φορέσετε το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ…

-Τυλίξτε το περιστροφικά γύρω από το κεφάλι σαν τουρμπάνι με σοφιστικέ χαρακτήρα και νοσταλγικές ’70s αναφορές.

-Αφού το διπλώσετε στη μέση οριζόντια, φορέστε το ως μίντι ή μίνι φούστα σε ίδια γραμμή με μια skinny-ιδιαίτερα λεπτή ζώνη στη μέση-, φλατ σανδάλια σε γήινους τόνους και ένα μονόχρωμο ab fab τοπ, δηλαδή μια μπλούζα με αποκαλυπτικό cut στην περιοχή των κοιλιακών.

-Δέστε το χιαστί γύρω από το λαιμό σχηματίζοντας ένα νοητό Χ μπροστά στο ντεκολτέ για να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα ένα μποέμ φόρεμα, ιδανικό για total looks από το πρωί μέχρι το after the beach κοκτέιλ σας το βράδυ.

-Διπλώστε το διαγώνια σχηματίζοντας ένα τρίγωνο και φορέστε το -αφού πρώτα το στερεώσετε με μια κορδέλα- ως στράπλες μπλούζα συνδυασμένη με ένα ροκ τζιν σορτς ή μια «ατίθαση» τζιν φούστα και σανδάλια.

-Τυλίξτε το γύρω από τη μέση και στερεώστε το με μια ζώνη, ιδανικά μονόχρωμη και σε έντονο χρώμα, για να δημιουργήσετε μια μάξι φούστα με boho style και αέρινο χαρακτήρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: myself.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.