ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτά τα ρούχα θα σε κάνουν να δείχνεις ψηλότερη (φωτό)

Αυτά τα ρούχα θα σε κάνουν να δείχνεις ψηλότερη (φωτό)

Kάθε στιλιστική σου επιλογή έχει στόχο την ανάδειξη των δυνατών σημείων του σώματός σου.

Τα ρούχα που επιλέγουμε στις all day εμφανίσεις μας θέλουμε να μας δείχνουν κομψότερες, να αγκαλιάζουν το σώμα μας, να είναι σύμφωνα με το σωματότυπό μας, να μας δείχνουν πιο λεπτές και πιο ψηλές.

Μπορεί το ύψος να μην είναι το δυνατό σου σημείο, όμως ο κατάλληλος συνδυασμός ρούχων μπορεί να σε κάνει να φαίνεται ψηλότερη, ξεγελώντας το μάτι. Υπάρχουν τα ρούχα που μπορούν να βοηθήσουν να επιτύχεις τον στόχο σου.

Δεν είναι μόνο τα ψηλοτάκουνα ο σίγουρος τρόπος να κερδίσεις πόντους. Ενα μάξι φόρεμα, ένα ψηλόμεσο παντελόνι, flared jeans ή ένα μονόχρωμο σύνολο μπορούν να σε κάνουν να δεις διαφορά.

1) Mάξι φούστα/φόρεμα: Είναι κομμάτια που αν φορεθούν με το κατάλληλο παπούτσι μπορούν να σε δείχνουν ψηλότερη. Ιδίως την άνοιξη και το καλοκαίρι μπορούν να δημιουργήσουν μια αέρινη εμφάνιση.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ✨Hannah & Marion – JW ✨ (@hannamaricreates) στις

Μάρ 10, 2017, 1:28μμ PST

2) Μονόχρωμο σύνολο: Η μονοχρωμία στις all day εμφανίσεις σου σε βγάζει από την δύσκολη θέση του σωστού συνδυασμού δύο ή παραπάνω χρωμάτων. Γενικά αν επιλέγεις την μονοχρωμία, δίνεις την εικόνα μιας πιο λεπτής σιλουέτας μιας και τα μάτια θα βλέπουν το σύνολο και όχι τα κιλά σου. Tα μονόχρωμα ρούχα – όπως ένα μονόχρωμο κοστούμι- μπορούν να σε κάνουν να δείχνεις (και) ψηλότερη.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shaghayegh Azizian (@_ifashionhouse) στις

Μάρ 7, 2017, 1:01πμ PST

3) Flared jeans: Είναι ένα από τα κομμάτια που χαρίζουν ύψος. Το φαρδύ τελείωμα του παντελονιού σε συνδυασμό με ψηλό παπούτσι είναι ένας συνδυασμός που μπορεί να “ξεγελάσει”.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Seafarer (@theseafarerjeans) στις

Μάρ 9, 2017, 5:31πμ PST

4) Ψηλόμεσα παντελόνια: Είναι, ίσως, ένα από τα τοπ κομμάτια που μπορούν να σου χαρίσουν ύψος. Ενα ψηλόμεσο παντελόνι είναι πάντα στην πρώτη γραμμή των επιλογών αν θέλουμε να δείχνουμε ψηλότερες.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @styleaddicted.co στις

Μάρ 7, 2017, 1:03μμ PST

5) Κάθετες ρίγες (Vertical stripes): Oι κάθετες ρίγες -σε αντίθεση με τις οριζόντιες- μπορούν να ξεγελάσουν το μάτι και να σε κάνουν να δείχνεις λεπτότερη.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marialuigia Lamenza (@mariaelle88) στις

Οκτ 13, 2016, 5:37πμ PDT

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: bovary.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.