ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

6 τρόποι για να ντυθείς κομψά την άνοιξη (φωτό)

6 τρόποι για να ντυθείς κομψά την άνοιξη (φωτό)

Το κομψό ντύσιμο δεν είναι θέμα χρημάτων, είναι καθαρά θέμα αισθητικής.

Αν θέλουμε να αναβαθμίσουμε τις καθημερινές μας εμφανίσεις δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψουμε πολλά χρήματα για να φτάσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Με έξυπνους τρόπους, μπορούν τα κομμάτια που ήδη έχετε στην γκαρνταρόμπα σας να συνθέσουν εμφανίσεις σαν αυτές των street style icons του εξωτερικού που παραδίδουν μαθήματα στιλ.

Η άνοιξη πλησιάζει και ίσως να βρίσκεστε σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος της ντουλάπας σας. Αυτά που θα κρατήσετε, φροντίστε να είναι κομμάτια που σας ταιριάζουν πραγματικά, λόγω μεγέθους και στιλ. Ενα σικάτο ντύσιμο είναι το ντύσιμο που φαίνεται «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα σας και σας κάνει να εκπέμπετε αυτοπεποίθηση.

Ακολουθούν οι τρόποι που κάνουν το ντύσιμο να φαίνεται από εσάς «μελετημένο».

1) Στα λευκά: Η μονοχρωμία πάντα κάνει την εμφάνισή μας να δείχνει πιο κομψή. Το λευκό ήταν, είναι και θα είναι το χρώμα που πάντα θα μας βγάζει από τη δύσκολη θέση και θα μας δείχνει στιλάτες.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Lapp (@alexandralapp_) στις

Μάρ 14, 2017, 4:23πμ PDT

2) Ενα statement κομμάτι: Ενα κομμάτι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ενα statement jacket μπορεί να αναβαθμίσει την εμφάνισή σας. Ενα κομμάτι-επένδυση.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Davis (@emdavis001) στις

Μάρ 7, 2017, 1:22μμ PST

3) Παστέλ αποχρώσεις: Τα παστέλ χρώματα, όπως το ανοιχτό ροζ, το μωβ και το γαλάζιο δημιουργούν ρομαντικές εμφανίσεις, ιδιαιτέρως κομψές τις περισσότερες φορές.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Style Over Matter (@styleovermatter_) στις

Μάρ 1, 2017, 11:47πμ PST

4) Prints: Ρίγες ή floral. Θα είναι και τη φετινή σεζόν ψηλά στις προτιμήσεις. Αν ήδη διαθέτετε κομμάτια με τα εν λόγω prints στην γκαρνταρόμπα σας τολμήστε τα!

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liliana (@classicforward) στις

Μάρ 13, 2017, 10:55μμ PDT

5) Back to basics: Μια παντελόνα, ένα σακάκι, ένα μάξι φόρεμα είναι κομμάτια που εξασφαλίζουν all time classic εμφανίσεις και σικάτο ντύσιμο.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @fashion.song στις

Μάι 17, 2016, 12:24πμ PDT

6) Μια τσάντα-επένδυση: Μπορεί να αναδείξει την εμφάνισή σας. Ακόμα κι αν φοράτε ένα τζιν και ένα απλό Τ-Shirt, μια structured bag πάντα αναβαθμίζει τις εμφανίσεις μας.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη P U R O T T I (@purotti) στις

Αύγ 15, 2016, 6:15πμ PDT

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: bovary.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.