ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τα 5 πράγματα που οι άλλοι παρατηρούν στο ντύσιμό σου (φωτό)

Τα 5 πράγματα που οι άλλοι παρατηρούν στο ντύσιμό σου (φωτό)

Οι στιλιστικές σου επιλογές καθρεπτίζουν σε μεγάλο βαθμό την προσωπικότητά σου.Το γούστο είναι καθαρά προσωπική υπόθεση, κάτι εντελώς υποκειμενικό.

Ντύνεσαι για να αρέσεις πρώτα στον εαυτό σου αλλά σαφώς η γνώμη των γύρω σου για την εμφάνισή σου δεν σου περνά αδιάφορη.

Θες να αρέσεις, να κεντρίζεις τα βλέμματα, να εντυπωσιάζεις. Ομως, τελικά ποια είναι τα βασικά σημεία που οι άλλοι παρατηρούν στην εμφάνισή σου;

Η στιλίστρια Jen Steele ορίζει -με τα δικά της πάντα κριτήρια- τις λεπτομέρειες που καθορίζουν μια εμφάνιση και δεν περνούν εύκολα απαρατήρητα από τους γύρω σου.

Για εκείνη, η γυναικεία εμφάνιση δεν χρειάζεται υπερβολή για να τραβήξει τα βλέμματα. Κάθε γυναίκα οφείλει να ξέρει τι της ταιριάζει πραγματικά και να το υποστηρίζει. Αν συμβεί αυτό, δεν υπάρχει περίπτωση να μην γοητεύσει.

Οι άλλοι εύκολα παρατηρούν…

1) Αν τα ρούχα σου είναι στο σωστό μέγεθος: Για την Jen Steele, τα ρούχα θα πρέπει να σου ταιριάζουν γάντι. Ρούχα που είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σου, σου εξασφαλίζουν κομψές και άκρως γοητευτικές εμφανίσεις. Οταν το ρούχο δεν είναι στο νούμερό σου… φαίνεται!

2) Τα γυαλιά σου, τα αξεσουάρ σου: Κακά τα ψέματα. Τα αξεσουάρ σου απογειώνουν ή…«σκοτώνουν» μια εμφάνιση. Αν σε μια κατά τα άλλα κομψή εμφάνιση προσθέσεις ένα αξεσουάρ που δεν σου ταιριάζει, τότε το στιλιστικό ατόπημα έχει γίνει. «Για το αξεσουάρ που θα φορέσει θα πρέπει να είσαι σίγουρη, αλλιώς μην το φορέσεις» τονίζει η στιλίστρια.

3) Την τσάντα σου: Είναι το κομμάτι που ήταν, είναι και θα είναι «επένδυση». Χαρίζει πόντους στην εμφάνισή σου και αξίζει να δείξεις προσοχή στην επιλογή της.

4) Το μήκος: Το σωστό μήκος στο παντελόνι ή την φούστα σου, δείχνει ότι η εμφάνισή σου είναι «μελετημένη».

Το μήκος στα ρούχα σου θα πρέπει να είναι σύμφωνο με το σωματότυπό σου και το στιλ σου.

5) Το τζάκετ σου: Το πανωφόρι που θα επιλέξεις είναι αυτό που σε μεγάλο βαθμό θα καθορίσει την «πρώτη εντύπωση». Οφείλει να είναι στα μέτρα σου και να ταιριάζει με το υπόλοιπο σύνολό σου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: bovary.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.