ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Οι 6 μεγαλύτερες τάσεις στα τζιν για την Ανοιξη – Ποια είναι τα κομμάτια – επένδυση (φωτό)

Οι 6 μεγαλύτερες τάσεις στα τζιν για την Ανοιξη – Ποια είναι τα κομμάτια – επένδυση (φωτό)

Στον κόσμο της μόδας που συνεχώς αλλάζει υπάρχουν «σταθερές». Κομμάτια των οποίων η αξία διατηρείται αναλλοίωτη και αποτελούν την πιο ασφαλή επιλογή σου για τις εμφανίσεις σου.

To τζιν είναι ένα από αυτά τα κομμάτια-επένδυση που στο χρηματιστήριο της μόδας έχουν πάντα ψηλά τις μετοχές τους. Το τζιν ταιριάζει με όλα, είναι νεανικό και ανάλαφρο, δεν σε προδίδει ποτέ.

Κανείς δεν μπορεί εύκολα να το κουνήσει από το θρόνο του. Γιατί ποιο άλλο ρούχο μπορεί να φορεθεί με τόση ευκολία από το πρωί μέχρι το βράδυ εδώ και τόσες δεκαετίες; Την φετινή άνοιξη το συναντάμε σε διαφορετικά στιλ.

Είτε cropped, είτε συνδυασμένο με τζιν jacket (double up denim), είτε laced (με κορδόνια), είτε ως «τζιν της μαμάς», το τζιν και τη φετινή άνοιξη θα κρατά και πάλι έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στις προτιμήσεις μας. Ακολουθούν έξι διαφορετικές βερσιόν του.

1) Lace up: Το τζιν με τα κορδόνια είναι μια τάση που επιστρέφει δυναμικά και οι σταρ του street style του εξωτερικού το έχουν ψηλά στις προτιμήσεις τους. Συνδυάζεται υπέροχα με leather jacket.

2) Frayed Jeans: Το τζιν με σκισίματα στο μπροστινό μέρος και ξέφτια στο τελείωμα των ποδιών είναι μια από τις τοπ τάσεις στο denim τη φετινή άνοιξη. Το τζιν που αναδεικνύει την επιλογή που έχεις κάνει στο παπούτσι.

3) Mini Jean Skirt: Το απόλυτα girly κομμάτι που την φετινή άνοιξη συνδυάζεται υπέροχα με πουκάμισο.

4) To τζιν της μαμάς: Τo vintage και άνετο κομμάτι που αγαπάμε πολύ και φέτος.

5) Cropped jeans: Πάντα κολακεύουν! Οι fashion editors του εξωτερικού τα έχουν ψηλά στη λίστα με τις denim τάσεις για φέτος.

6) Double up denim: Tζιν πάνω, τζιν κάτω! Ενα τζιν τζάκετ (αν θες μπορείς να το επιλέξεις με κέντημα για να μην είναι αδιάφορο) κάνει έναν άκρως νεανικό συνδυασμό με τζιν παντελόνι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: bovary.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.