Το μπικίνι που θα φορεθεί αυτό το καλοκαίρι – Το κόλπο που μεγαλώνει το στήθος (φωτό)

Το μπικίνι που θα φορεθεί αυτό το καλοκαίρι – Το κόλπο που μεγαλώνει το στήθος (φωτό)

Αν ονειρεύεσαι κι εσύ από τώρα μαυρισμένη επιδερμίδα, καταγάλανα νερά και χρυσή αμμουδιά, τότε σίγουρα θα έχεις αναρωτηθεί ποιες θα είναι οι τάσεις που θα παίξουν περισσότερο στα μαγιό φέτος.

Και επειδή πέρσι, είχαμε δηλώσει ερωτευμένες με τα ολόσωμα τα οποία ήταν ξεκάθαρα το hot trend του 2016, φέτος τα μπικίνι επιστρέφουν, αλλά με πιο μοντέρνα και ομολογουμένως σέξι σχέδια.

Αν, λοιπόν, είσαι λάτρης των μίνιμαλ μπικίνι χωρίς πολλά… φρου-φρου και θέλεις το σχέδιο που θα επιλέξεις να ξεχωρίζει και να κολακεύει το σώμα σου, τότε αυτό το trend που έχει κυκλοφορήσει στο Instagram θα σου αρέσει πολύ.

Συγκεκριμένα, το πάνω μέρος του μπικίνι αλλάζει σχήμα και αγκαλιάζει περισσότερο το στήθος, καθώς η μπανέλα δεν είναι πια σε ίσια γραμμή όπως ξέρουμε, αλλά σχηματίσει ένα κεφαλαίο «Λ» στο στέρνο (και μοιάζει σαν σπασμένη).

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το στήθος να φαίνεται μεγαλύτερο και πιο καλοσχηματισμένο, μιας και η μπανέλα λειτουργεί σαν καμουφλάζ, τονίζοντας έτσι το μπούστο.

Την ιδέα την είχε πρώτο το αυστραλιανό brand Bāmba (το οποίο προφέρεται Μπούμπα), δημιουργώντας μία σειρά από σουτιέν μπικίνι με ακριβώς αυτό το σχήμα, Vinο top.

Γενικά η γραμμή αυτή έχει έναν αέρα ‘80s, με μοντέρνα κοψίματα, ιδανικά για όσες ψάχνετε ένα μαγιό με μπανέλα… αλλά όχι κοινότυπο.

Στο instagram, πάντως και το κάτω μέρος του μπικίνι έχει μία επιρροή ‘80s, μιας και οι περισσότερες fashionistas έχουν επιλέξει αυτό το ψηλόμεσο σλιπάκι που είχαν κάνει μόδα τα super models εκείνη την δεκαετία.

Το σχέδιο βέβαια με το γράμμα «Λ» στην μπανέλα το έβαλε πρώτο στην ανοιξιάτικη συλλογή του ο οίκος Dior, παρουσιάζοντας ένα top με αυτό το κόψιμο.

Σίγουρα πάντως αυτό το top θα είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μπικίνι για το καλοκαίρι του 2017! Εσύ δεν θα το τολμήσεις;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: bovary.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.