ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτό το μαγιό κάνει κάθε γυναίκα να δείχνει πανέμορφη στην παραλία (φωτό)

Αυτό το μαγιό κάνει κάθε γυναίκα να δείχνει πανέμορφη στην παραλία (φωτό)

Ενα μαγιό σε λάθος σχέδιο, νούμερο και χρώμα μπορεί να αφαιρέσει πόντους κομψότητας από την εμφάνισή σου στην παραλία.

Εντυπωσιακά μαγιό υπάρχουν πολλά. Λίγα μπορούν να ταιριάζουν πραγματικά στο σώμα σου. Υπάρχει ένα μαγιό που εδώ και πολλές δεκαετίες είναι ψηλά στις προτιμήσεις. Ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο, αγκαλιάζει τις καμπύλες, είναι σε all time classic απόχρωση, κολακεύει και γοητεύει.

Μαύρο, ολόσωμο μαγιό. Είναι στιλάτο και «ασφαλής» στιλιστική επιλογή για κάθε γυναίκα. Tονίζει το μαύρισμά σου, μπορεί να συνδυαστεί με το κιμονό σου και την τουνίκ σου και να δημιουργήσει μια υπέροχη εμφάνιση στην παραλία.

 

1290 baht Size: S M L Reg 30 ems 50 #beachbabesbkk#swimsuit#onepiece#beachlife#seasandsun#vacay#vacation#chillaxing#chilling#holiday#summer#sale#beachwear#beachlife#blackbikini#pool#props#floats#poolfloats#musthave#beachbody#flamingo#sale#beachessential#whiteswimsuit#lacebra#sexybra#sea#mermaid#flamingotubering#blackswimsuit

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη beachbabes_bkk (@beachbabes_bkk) στις

Μάι 1, 2017, 5:36μμ PDT

Σύμφωνα με την σχεδιάστρια μαγιό, Michelle Copelman, «το μαύρο, ολόσωμο μαγιό είναι πραγματικά μια άψογη επιλογή για κάθε τύπο σώματος και είναι πραγματικά διαχρονική». Μπορεί οι τάσεις στα μαγιό της φετινής σεζόν να περιλαμβάνουν και άλλα σχέδια όπως το crochet αλλά υπάρχουν κομμάτια διαχρονικά που επιστρέφουν πάντα δυναμικά στο προσκήνιο.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Catarina Mira (@catarinamira) στις

Απρ 4, 2017, 8:54πμ PDT

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη B E L L A S E A swim (@bellaseaswim) στις

Απρ 28, 2017, 3:57μμ PDT

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liberty Swim Intimates (@liberty_swim_intimates) στις

Μάι 4, 2017, 5:41πμ PDT

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Irina Negara (@irinanegara) στις

Μάι 10, 2017, 2:29πμ PDT

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη I WEAR BLACK by Kristine (@iwearblackbykristine) στις

Μάρ 31, 2017, 6:52πμ PDT

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sylvia’s Swimwear (@sylviasswimwear) στις

Μάρ 30, 2017, 1:46μμ PDT

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: bovary.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.