ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αυτό το κολάν είναι η must τάση του καλοκαιριού – Πως θα το συνδυάσετε (φωτό)

Αυτό το κολάν είναι η must τάση του καλοκαιριού – Πως θα το συνδυάσετε (φωτό)

Εχουμε συνηθίσει να βλέπουμε το κολάν στην αθλητική βερσιόν του, ωστόσο οι συνδυασμοί που μπορούν να γίνουν και οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να φορεθεί είναι αμέτρητοι.

Το κολάν ως στιλιστική επιλογή μπορεί να ανταποκριθεί σε πολλές περιστάσεις, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οι διαφορετικές εκδοχές των leggings που έχουμε δει μέχρι τώρα είναι: 1) με γεωμετρικά σχέδια, 2) με animal prints, 3) με μεταλλικές λεπτομέρειες, 4) μονόχρωμα, 5) σε bold χρώμα, 6) δερμάτινο, 7) velvet, 8) φλοράλ.

Στο άκουσμα της λέξης «κολάν» (ή αλλιώς leggings) συνήθως μας έρχεται στο μυαλό ένας λάθος συνδυασμός με όχι τόσο κομψό αποτέλεσμα. Τα κολάν διαγράφουν την σιλουέτα και αρκετές φορές τα έχουμε δει να φοριούνται με τέτοιο τρόπο που θέλουμε να «διαγράψουμε» από την μνήμη μας το στιλιστικό αποτέλεσμα.

Mια νέα τάση στα κολάν έρχεται από το εξωτερικό και έχει αγκαλιαστεί από τους σταρ στις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Το κολάν σε nude απόχρωση που διαγράφει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο το σώμα αφήνοντας την αίσθηση ότι… είναι γυμνό. Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ, Κιμ Καρντάσιαν και Κάιλι Τζένερ το έχουν επιλέξει για τις εμφανίσεις τους συνοδεύοντάς το με crop top και υποστηρίζοντάς το με άνεση.

Μια τάση αμφιλεγόμενη που δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ιδιαιτέρως κολακευτική για το σώμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.